winkelmandje
Morgen gratis* in huis, 30 dagen retourneren
  • 30 dagen retourgarantie
  • v.a. €65 Gratis verzonden
  • Voor 23.30 besteld, morgen in huis
  • Bel 035 737 04 57

Pink Gellac Witte en Zwarte Gellak Nagellak Kleuren

      Pink Gellac Zwart en Wit Gel Nagellak

Misschien wist je het nog niet, maar eigenlijk zijn zwart, wit en grijs geen kleuren. Het worden ontbonte kleuren genoemd zodat deze onderscheiden kunnen worden van de bonte kleuren. Zwart, wit en grijs zijn neutrale kleuren, die met alles gecombineerd kunnen worden. Geen zin in een opvallende kleur? Kies dan één van de 9 neutrale kleuren van de gel nagellak collectie van Pink Gellac. De kleuren kunnen onder een LED of UV lamp worden uitgehard. De kleuren moeten 60 seconden onder de LED en 120 seconden onder de UV lamp. Bekijk alle nagellak kleuren van Pink Gellac.

Zwart wit grijze kleuren

All black everything

Zwart is één van de meestgebruikte neutrale kleuren in de beauty en fashion industrie. Een zwarte smokey eye doet het altijd goed en is ook nog eens gemakkelijk te combineren met andere kleuren. Ook is zwarte kleding een echte must have, deze kleur is niet voor niks terug te vinden in bijna iedere garderobe. 

 

Wit
Wolken, trouwjurken, witte nagellak, witte basics en ga zo nog maar even door. Wit is de kleur die echt bij alles kan, deze kleur vloekt niet en is makkelijk te combineren. Ook witte nagellak is een echte trend en ziet er extra mooi uit bij een zongebruinde huid.  

Grijs
Granny grey is dé haartrend die de wereld heeft veroverd. Grijs wordt vaak geassocieerd met saai, maar wanneer je dit juist combineert staat grijs juist professioneel. Je ziet grijze kleuren in combinatie met hout veel terug in woninginrichtingen .