winkelmandje
Morgen gratis in huis, 30 dagen retourneren
  • 30 dagen retourgarantie
  • v.a. €65 Gratis verzonden
  • Voor 23.30 besteld, morgen in huis
  • Bel 035 737 04 57

 

Retourneren en ruilen

 

Je hebt altijd 30 dagen bedenktijd

Ben je niet tevreden met jouw aankoop? Dan kun je dit binnen 30 dagen, na ontvangst van je product, bij ons melden. Hierna heb je 14 dagen de tijd om je product aan ons terug te sturen. Uiteraard wel graag in originele staat en verpakking (indien redelijkerwijs mogelijk). Bekijk het product dus gerust zoals je in winkel zou doen. Haal het product uit de verpakking en bekijk het van alle kanten.

 

Ingang 30 dagen bedenktijd

De zichttermijn verstrijkt 30 dagen na de dag waarop het artikel door jou is ontvangen. Bestaat de bestelling uit meerdere zendingen, bijvoorbeeld in het geval van een backorder, dan gaat de zichttermijn in op de dag dat je het laatste artikel van de bestelling hebt ontvangen.

 

Hoe maak ik gebruik van de 30 dagen bedenktijd

Om gebruik te maken van de bedenktijd moet je ons binnen de termijn van 30 dagen via een ondubbelzinnige verklaring op de hoogte stellen. Dit kan bijvoorbeeld schriftelijk, per post of e-mail en kun je hiervoor gebruik maken van het modelformulier voor herroeping (PDF)

 

Verzend je retour binnen 14 dagen

Nadat je ons binnen de termijn van 30 dagen op de hoogte hebt gesteld van je retour dan heb je 14 dagen de tijd om je retour aan ons terug te sturen. De kosten voor het retoursturen zijn voor je eigen rekening. 

 

Snelle retourverwerking

Zodra je ons op de hoogte hebt gesteld dat je je bestelling of een deel daarvan wilt retourneren ontvang je van ons per email een retourformulier voor het  aanmelden van je retour. Dit zorgt ervoor dat wij je retour nog sneller kunnen verwerken en afhandelen. 

 

Wat moet je doen? meld je retour bij ons aan.

Zodra je de formulier van ons hebt ontvangen gaat het aanmelden als volgt;

1 | Print de formulier uit welke je per email van ons hebt ontvangen

2 | Vul je NAW gegevens in en noteer welke artikelen je retour stuurt.

4 | Vermeld de reden van je retour, dit is niet verplicht. Wilt u wat extra vermelden bij uw retourzending dan kunt u dit doen bij opmerkingen. 

 

Verzenden van je retour

Zodra je de retour formulier hebt ingevuld voeg je deze toe aan de retour zodat onze retour afdeling weet dat de zending van jou afkomstig is. Bij dit formulier vind je ook het adreslabel, plak deze duidelijk zichtbaar op de verzenddoos. 

Ben je niet in de gelegenheid om het retourformulier uit te printen? Zorg er dan voor dat je het ordernummer van je oorspronkelijke bestelling op enige wijze toevoegt aan de retourzending. Schrijf het retouradres duidelijk op de verzenddoos.  

Geef de retourzending binnen 2 dagen af bij een post punt. Je hebt tot 14 dagen na aanmelding de tijd om het pakket te verzenden.


De terugbetaling van je bestelling, inclusief bezorgkosten
Zodra je gebruik maakt van het retourrecht, dan ontvang je van ons alle betalingen die je hebt gedaan, inclusief de door jouw betaalde leveringskosten. Wij betalen het bedrag zo snel mogelijk terug op dezelfde wijze waarop je de oorspronkelijk bestelling hebt betaald. De terugbetaling wordt binnen 14 dagen na jouw retouraanmelding door ons uitgevoerd.

Ruilen van je bestelling

Is een product niet helemaal naar wens? Dan kan je bij ons heel eenvoudig het product ruilen. Als je een artikel wilt ruilen dan gaat het retour zenden van het artikel dat je wilt ruilen net zo eenvoudig als onze retourprocedure. De kosten voor het retour zenden van desbetreffend artikel zijn voor eigen rekening. Wij sturen het nieuwe artikel naar keuze gratis naar je toe.