Pink Ribbon financiert wetenschappelijk onderzoek en projecten op het gebied van behandeling, nazorg en langetermijneffecten van borstkanker. We zetten ons in voor een beter én langer leven voor iedere borstkankerpatiënt. Sinds 2016 is Pink Ribbon een merk van KWF Kankerbestrijding. Pink Ribbon blijft zich enkel richten op borstkankeronderzoek.

 

Waarom steunt Pink Gellac?

Maar liefst 1 op de 7 vrouwen in Nederland krijgt borstkanker. Elk jaar overlijden nog steeds meer dan 3.000 mensen aan de gevolgen van borstkanker. Dat zijn er elke dag ongeveer 9... Ook dit jaar krijgen meer dan 17.000 Nederlanders de diagnose borstkanker te horen. Pink Ribbon heeft al meer dan 200 onderzoeken op het gebied van borstkanker gefinancierd. Maar, ze zijn er nog lang niet. Om nog meer onderzoek te kunnen doen is Pink Ribbon onder andere afhankelijk van de opbrengsten van de acties op deze site Daarom doneert Pink Gellac regelmatig aan Pink Ribbon, dat betekend dat jij met je aankoop mee doneert aan Pink Ribbon.

Meer over Pink Ribbon als fondsenwervende organisatie kun je lezen op www.pinkribbon.nl. Pink Ribbon is een merk van KWF Kankerbestrijding. Wil je daar meer over weten? Lees dan het jaarverslag van KWF Kankerbestrijding.

Wij doneren aan PinkRibbon