Gellak nagellak verzorging

Gellak nagellak verzorging

Op de Nailcare pagina vind je producten waarmee je jouw gel nagellak stash en Starterset kunt uitbreiden, bijvoorbeeld de Primer en de Ultra Matte Top Coat van Pink Gellac. Onze best verkochte artikelen zijn de Pink Nagellak Remover, Pink Cleaner en de Nail Wipe Rol. Alle producten koop je 30 dagen op proef en kun je eenvoudig omruilen. Bestel voor 23:45 ontvang je producten morgen in huis en Gratis verzonden vanaf €65.

Pink Gellac is de marktleider in Nederland en België op het gebied van salonkwaliteit gel nagellak! Droog de gel nagellak onder een LED of UV lamp en geniet minimaal 14 dagen van prachtig glanzende nagels en onbeschadigde gel nagellak. Alle gel nagellak kleuren worden in 60 seconden onder de LED en 120 seconden onder de UV lamp uitgehard.

Pink Gellac is een betrouwbare online webshop voor al jouw gel nagellak en manicure producten. Pink Gellac heeft meer dan 190 Gellak Kleuren en hier komen elk seizoen weer nieuwe kleuren bij, geheel in stijl met de nieuwste fashiontrends.

In tegenstelling tot traditionele nagellak die na 2 dagen al aan vervanging toe is, blijft Pink Gellac gel nagellak 14 dagen op je nagels zitten met een prachtige glans! Je kunt de gel nagellak van Pink Gellac gemakkelijk zelf thuis aanbrengen en ook weer verwijderen. Op het Pink Gellac blog en onze cursuspagina vind je veel extra tips en tricks. Ook ontvang je het Pink Gellac magazine bij iedere bestelling, hierin vind je o.a. inspirerende nail arts en de laatste fashiontrends.

Heb je nog geen LED of UV lamp om je nagellak te drogen?

Start nu ook met Pink Gellac gel nagellak en profiteer van een hoge starters korting. De lampen en artikelen zijn ook los te verkrijgen in onze webshop. Heb je al een lamp van een ander merk? Dat is geen probleem, dan is de Re-fill Set een goede Pink Gellac starterset voor jou! Je vindt hem op de Nail Care pagina, hierin zitten alle basis producten om te starten met Pink Gellac. 

Ook het verwijderen van Pink Gellac doe je gemakkelijk zelf!

Niet alleen het aanbrengen van de Pink Gellac Manicure is super eenvoudig, het verwijderen kan je ook gemakkelijk zelf, thuis doen. Met de speciale Remover Wraps en Nagellak Remover kan je de gellak binnen een half uur verwijderen zonder jouw natuurlijke nagels te beschadigingen. 

Trendy topcoats en handige accessoires

Pink Gellac heeft naast de uitgebreide kleurencollectie ook verschillende trendy topcoats. Naast de Reguliere Shine, kan je ook kiezen voor de Ultra Shine voor een nog glanzender resultaat of de Touch Up Shine Shimmering Pearl voor een prachtige parelmoerglans. Liever een trendy Matte look? Sluit jouw Pink Gellac Manicure dan af met de Non Sticky Pink Ultra Matte. Alle verschillende topcoats zijn terug te vinden in de webshop op de Nail Care pagina. 

Naast de verschillende Shine's en Matte vind je er ook tal van accessoires die super handig zijn bij het aanbrengen en verwijderen van Pink Gellac gel nagellak. Is je Remover op? Of de Cleaner? Of wil je de lampen in je UV lamp vervangen? Je vindt alle artikelen los terug, of in een handige Re-fill set.