Filter
Filter(s):
  1. Collectie Collectie
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Nog geen LED gel nagellak lamp? Probeer nu!

INSTASHOP #PINKGELLAC

Eerlijke Blogster Reviews

 

Gel Nagellak Per Collectie

 

Wat is Pink Gellac gel nagellak?

Pink Gellac is de Nederlandse marktleider op het gebied van salonkwaliteit gel nagellak! Droog de gel nagellak onder een LED of UV lamp van ieder merk en geniet 14 dagen van prachtig glanzende nagels. Alle nagellak kleuren moeten 60 seconden onder de LED of 120 seconden onder de UV lamp worden uitgehard

Pink Gellac is de betrouwbare online webshop voor al jouw gel nagellak en manicure producten. Pink Gellac heeft meer dan 190 gellak nagellak kleuren, met ieder een eigen verhaal. Iedere 3 maanden tot 4 maanden introduceren wij een nieuwe collectie met nieuwe kleuren. Pink Gellac wordt geïnspireerd door de beauty en modetrends, maar ook alle fans zijn een enorme inspiratiebron.

In tegenstelling tot traditionele nagellak die slechts 2 dagen mooi blijft zitten, blijft Pink Gellac 14 dagen perfect op de nagels zitten. Je kunt de gel nagellak van Pink Gellac eenvoudig zelf thuis aanbrengen en verwijderen. Het Pink Gellac blog en de cursussen voorzien jou van extra tips. Daarnaast kun je onze gratis app downloaden. Het Pink Gellac magazine ontvang je bij iedere bestelling, hierin vind je o.a. toffe nail arts en trips and tricks!

Regelmatig nieuwe gel nagellak kleuren snel in huis.

Ieder jaar worden er verschillende Pink Gellac nagellak collecties gelanceerd ijn verschillende trendy kleuren! Iedere collectie van Pink Gellac is geïnspireerd op de laatste beauty  en fashiontrends. Pink Gellac introduceerde drie nieuwe collecties in de afgelopen maanden, namelijk de Festival Collectie, Uncovered6 Collectie en de Island Wave Collectie

Trendy gel nagellak kleuren collecties met unieke thema's.

De Magnificent Collectie bestaat uit 5 verschillende donkere kleuren. Alle kleuren zijn gemaakt met een oogje op luxe. Het nagellak kleurenpallet doet ons gelijk denken aan Herfst, feestdagen en het zijn zeker trendy kleuren die je het hele jaar kan dragen!

De Felicity Collectie bestaat uit 5 verschillende zachte kleuren, die speciaal ontwikkeld zijn voor de voorjaar liefhebbers. De mooie kleuren staan prachtig op een sun-kissed skin, maar zorgen het hele jaar door voor een mooie en natuurlijke fashionable look.

Een aanrader voor de herfstmaanden, maar ook zeker voor de rest van het jaar. De Majestic Collectie is makkelijk te combineren. Het is een krachtige collectie, geïnspireerd op onze eigen koningin Maxima.

Om je partylook af te maken, mogen je nagels zeker niet achterblijven. Met die gedachten in ons achterhoofd hebben wij de Glamourize Collectie samengesteld!

Wil je nog meer informatie over de nagellak van Pink Gellac? Bekijk dan onze nagellak pagina. Bestel Pink Gellac voor 23.45 uur, want dan ontvang je jouw pakketje de volgende dag in huis! Volg Pink Gellac op Facebook en Instagram! En deel jouw foto's en ervaringen met ons en meer dan 200.000 Pink Gellac fans.