Pink Gellac Gel Nagellak Kleur 166 Vintage Nude

Pink Gellac 166 Vintage Nude uit de Uncovered1 Collectie is een oud roze Vintage nude kleur die ons doet denken aan de glamorous vintage hollywood style!

De Pink Gellac Uncovered1 Collectie bestaat uit 5 geweldige nude kleuren die zich heel gemakkelijk laten combineren met de laatste fashion trends. Met deze nude kleuren maak jij jouw fashionable look altijd compleet. Vintage Nude is een van de meest populaire Pink Gellac Kleuren.

Bekijk alle nude gel nagellak kleuren.

Reviews over dit product
Kijk hoe eenvoudig
Pink Gellac Gel Nagellak Kleur 166 Vintage Nude
Van 15,00 Nu voor 11,00
Bespaar 27%
Op voorraad
 
6 Spaarpunten bij aankoop
Stel je gellak vragen op Whatsapp
  • Tot 23:45 besteld, morgen in huis
  • Pink Gellac is dierproefvrij
  • Wij steunen PinkRibbon
  • 30 dagen 100% Geld-Terug-Garantie
  • Gratis verzonden v.a. €65
  • PostNL verzendkosten €3.90
  • 200k Facebook fans

Download onze Gratis gellak nagellak App Cosmetica wetgeving
Fans liken ook deze nagellak producten
Echte gellak nagellak reviews
Pink Gellac Tropical Island Review Girls Things
Pink Gellac Review thebeautymagazine.nl
Pink Gellac Tropical Island Review Sips and Trips
Pink Gellac Tropical Island Review
Gel nagellak kleuren per collectie

Wat is Vintage Nude gel nagellak?

Altijd al nagellak willen hebben die meer dan 14 dagen mooi blijft op de nagels? Deze Vintage Nude vervult nu jouw droom! Met de gel nagellak van Pink Gellac kan je nu langer dan met traditionele nagellak genieten van mooie gelakte nagels. Vanaf nu kan iedereen door middel van de gellak gemakkelijk zelf thuis aanbrengen. Na het aanbrengen van de gellac wordt deze uitgehard onder de megeleverde Pink Gellac LED of UV lamp

Vintage Nude nagellak van salon kwaliteit. 

De professionele kwast geeft jou nu de kans om in één eenvoudige beweging de gel nagellak kleur 166 Vintage Nude aan te brengen. Het brede assortiment aan gel nagellak kleuren zorgt ervoor dat er voor iedereen wat wils is.

Vintage, Nude, Glamour & Hollywood kleur. 

De oud-roze gel nagellak kleur 166 Vintage Nude is een echte klassieker en doet ons denken aan een glamoureuze Hollywoodstyle. Voor de nude liefhebbers onder ons, is de Vintage Nude een echte liefhebber! De gel nagellak kleur past werkelijkwaar overal bij en wij matchen de gellak kleur graag met een grijze trenchcoat. 

Producten vergelijkbaar met de gel nagellak 166 Vintage Nude

Pink Gellac biedt naast de Pink Gellac Gel Nagellak Kleur 166 Vintage Nude ook andere nagellak aan in de kleur Roze. Mocht je naast de roze nagellak ook opzoek zijn naar een andere kleur nagellak dan vind je hier ons complete aanbod gel nagellak. Bekijk alle nagellak kleuren per collectie.