Pink Gellac Gel Nagellak Kleur 108 Lady in Red

Pink Gellac 108 Lady in Red is een rode gellak waarmee je prachtige rode nagels creëert. Deze kleur is perfect voor het maken van Nail Arts met gellak. De Lady in Red Pink Gellac 108 is een mooie rode tint die zorgt voor opvallend gelakte nagels die wekenlang houden.

Pink Gellac is professionele gellak van salon kwaliteit, die je gemakkelijk thuis aan kunt brengen. Daardoor hoef je niet meer naar een salon voor mooie nagels. De nieuwste technieken zorgen ervoor dat Pink Gellac 2 weken blijft zitten met een prachtige glans en zonder te chippen!

Bekijk alle rode gel nagellak kleuren.

Reviews over dit product
Kijk hoe eenvoudig
Pink Gellac Gel Nagellak Kleur 108 Lady in Red
Van 15,00 Nu voor 11,00
Bespaar 27%
Op voorraad
 
6 Spaarpunten bij aankoop
Inhoud: 15ml Gel Nagellak
Stel je gellak vragen op Whatsapp
  • Tot 23:45 besteld, morgen in huis
  • Pink Gellac is dierproefvrij
  • Wij steunen PinkRibbon
  • 30 dagen 100% Geld-Terug-Garantie
  • Gratis verzenden v.a. €65
  • PostNL verzendkosten €3.90
  • 330k+ Social fans
Download onze Gratis gellak nagellak App

Cosmetica wetgeving
Fans liken ook deze nagellak producten
Echte gellak nagellak reviews
Pink Gellac Tropical Island Review Girls Things
Pink Gellac Review thebeautymagazine.nl
Pink Gellac Tropical Island Review Sips and Trips
Pink Gellac Tropical Island Review
Gel nagellak kleuren per collectie

Wat is gellak nagellak?

De Pink Gellac gelnagellak is duurzaam en langhoudend, dit wordt mede mogelijk gemaakt door de gel substantie in de alk. De gellak blijft meer dan 14 dagen mooi en op de teennagels zelfs tot 5 weken! Neem afscheidt van jouw nagelstyliste want vanaf nu creëer je jouw eigen professionele gelnagellak manicure zelf gemakkelijk bij jouw thuis! 

Professionele nagellak van salon kwaliteit. 

In het brede kleurenassortiment van Pink Gellac zitten kleuren voor iedere smaak. Van koele tot warme ondertonen en van effen finishes tot metallic. De gellac 108 Lady in Red is voorzien van een color dot. Op deze manier kan je in één oogopslag zien welke kleur er in welk flesje zit. 

Weelderige, Vrouwelijke & Elegante kleur. 

De gel nagellak kleur 108 Lady in Red is voor bijzondere of everyday gelegenheden. De gellak kleur onderstreept jouw persoonlijkheid en benadrukt tevens jouw elegante kant. Met deze klassieke roodtint sla je de plank nooit mis. 

Producten vergelijkbaar met de gel nagellak 108 Lady in Red

Pink Gellac biedt naast de Pink Gellac Gel Nagellak Kleur 108 Lady in Red ook andere nagellak aan in de kleur Rood. Mocht je naast de rode nagellak ook opzoek zijn naar een andere kleur nagellak dan vind je hier ons complete aanbod gel nagellak. Bekijk alle nagellak kleuren per collectie.