Pink Gellac Gel Nagellak Kleur 101 Soft White

Pink Gellac 101 Soft White is een witte gellak waarmee je prachtige witte nagels creëert. Deze kleur is een mooie basis voor gave Nail Arts. De Soft White 101 is uitermate geschikt voor het maken van een klassieke French Manicure.

Pink Gellac is professionele gellak van salon kwaliteit, die je gemakkelijk thuis aan kunt brengen. Daardoor hoef je niet meer naar een salon voor mooie nagels. De nieuwste technieken zorgen ervoor dat Pink Gellac 2 weken blijft zitten met een prachtige glans en zonder te chippen!

Bekijk alle witte gellak nagellak kleuren.

Reviews over dit product
Kijk hoe eenvoudig
Pink Gellac Gel Nagellak Kleur 101 Soft White
Van 15,00 Nu voor 11,00
Bespaar 27%
Op voorraad
 
6 Spaarpunten bij aankoop
  • Tot 23:45 besteld, morgen in huis
  • Pink Gellac is dierproefvrij
  • Wij steunen PinkRibbon
  • 30 dagen 100% Geld-Terug-Garantie
  • Gratis verzonden v.a. €65
  • PostNL verzendkosten €3.90
  • 200k Facebook fans

Download onze Gratis gellak nagellak App Cosmetica wetgeving
Fans liken ook deze nagellak producten
Echte gellak nagellak reviews
Pink Gellac Tropical Island Review Girls Things
Pink Gellac Review thebeautymagazine.nl
Pink Gellac Tropical Island Review Sips and Trips
Pink Gellac Tropical Island Review
Gel nagellak kleuren per collectie

Wat is gellak nagellak?

Vanaf nu creëer je zelf jouw prachtige gel nagellak manicure bij jou thuis met de kleur 101 Soft White. Je zult nu nooit meer de deur uit hoeven om jouw nagels te voorzien van gellak. De gelnagellak dient onder een LED of UV lamp worden uitgehard. De gel die in de gelnagellak verwerkt zit zorgt voor een glans die meer dan 14 dagen houdt. 

Professionele nagellak van salon kwaliteit

In ons brede assortiment vindt je producten van salon kwaliteit waarmee je jouw nagels kunt voorzien van een prachtige gellak manicure. Zo kun je de kleur 101 Soft White gemakkelijk combineren met 121 French Pink voor de perfecte french manicure. Het lakken wordt nog eenvoudiger door de professionele kwast die jouw nagels bedekt met gellak in een paar bewegingen. 

Optimisch, Open en Gevoelige kleur. 

Wanneer je voor de kleur 101 Soft White kiest, laat je zien dat je zuiver op de graat bent. Deze tint zorgt niet alleen voor helderheid maar is voor op de nagels een prachtige, trendy kleur. Combineer de kleur met de 121 French Pink voor een prachtige french manicure. 

Product kenmerken 

Inhoud 15ml, Hoogte 8cm, Doorsnede 3.5cm, gewicht 65g., Materiaal: flesje: Glas, Dopje: kunstof, Houdbaarheid 12m, Leesinstructies voor gebruik, buiten bereik houden van kinderen. UV Lichtgevoellig product, bewaren op een donkere plek en intensief contact met zonlicht of UV lamp vermijden. Alle vermelden prijzen zijn incl 21% BTW. Kleuren op de website zijn met veel zorgvuldigheid gefotografeerd om een zo natuurlijk mogelijke weergave te realiseren, indien uw scherm niet gecalibreerd is of donker staat afgesteld kan een kleur anders overkomen. Wij adviseren uw scherm licht hoog te stellen.

Producten vergelijkbaar met de gel nagellak 101 Soft White

Pink Gellac biedt naast de Pink Gellac Gel Nagellak Kleur 101 Soft White ook andere nagellak aan in de kleur Wit. Mocht je naast de witte nagellak ook opzoek zijn naar een andere kleur nagellak dan vind je hier ons complete aanbod gel nagellak. Bekijk alle nagellak kleuren per collectie.