Pink Gellac Gel Nagellak Kleur 160 Clarity Turquoise

Pink Gellac 160 Clarity Turquoise, schitterend als een helderblauwe zeedoet deze kleur je wegdromen naar de zomervakantie!

Pink Gellac is professionele gellak van salon kwaliteit, die je gemakkelijk thuis aan kunt brengen. Daardoor hoef je niet meer naar een salon voor mooie nagels. De nieuwste technieken zorgen ervoor dat Pink Gellac 2 weken blijft zitten met een prachtige glans en zonder te chippen!

Bekijk alle blauwe gellak nagellak kleuren.

Reviews over dit product
Kijk hoe eenvoudig
Pink Gellac Gel Nagellak Kleur 160 Clarity Turquoise
Van 15,00 Nu voor 11,00
Bespaar 27%
 
6 Spaarpunten bij aankoop
  • Tot 23:45 besteld, morgen in huis
  • Pink Gellac is dierproefvrij
  • Wij steunen PinkRibbon
  • 30 dagen 100% Geld-Terug-Garantie
  • Gratis verzonden v.a. €65
  • PostNL verzendkosten €3.90
  • 200k Facebook fans

Download onze Gratis gellak nagellak App Cosmetica wetgeving
Fans liken ook deze nagellak producten
Echte gellak nagellak reviews
Pink Gellac Tropical Island Review Girls Things
Pink Gellac Review thebeautymagazine.nl
Pink Gellac Tropical Island Review Sips and Trips
Pink Gellac Tropical Island Review
Gel nagellak kleuren per collectie

Wat is gellak nagellak?

De gellak van Pink Gellac is duurzame nagellak waardoor je meer dan 14 dagen kan genieten van perfect gelakte nagels. Het aanbrengen van de gelnagellak verloopt middels drie simpele stappen. De gelnagellak blijft zelf tot 5 weken mooi op de nagels! De gelnagellak wordt snel en gemakkelijk uitgehard onder de bijbehorende LED of UV lamp.  

Professionele nagellak van salon kwaliteit. 

Door middel van de colour dots hoef je niet langer te zoeken naar jouw favoriete kleur. De dots zijn gevestigd op de bovenkant van de gel nagellak kleuren flesjes en geven overzicht in jouw nagellak collectie. 

Heldere, Verkoelende & Zuivere kleur. 

Droom weg naar de heldere blauwezee aan de Zuid-Franse kust met onze gellak kleur 160 Clarity Turquoise. Omdat de gel nagellak kleur Clarity Turquoise een blauw groen gloed heeft, waan je je gelijk in de vakantiesferen. De lichte shimmers zorgen voor een mooie gloed en extra glossy effect. 

Producten vergelijkbaar met de gel nagellak 160 Clarity Turquoise

Pink Gellac biedt naast de Pink Gellac Gel Nagellak Kleur 160 Clarity Turquoise ook andere nagellak aan in de kleur Blauw. Mocht je naast de blauwe nagellak ook opzoek zijn naar een andere kleur nagellak dan vind je hier ons complete aanbod gel nagellak. Bekijk alle nagellak kleuren per collectie.