Pink Gellac geeft korting

"Jouw 10% kortingscode: pink14*"

Het bedrijf Pink Gellac heeft regelmatig kortingen en aanbiedingen. Bijna elke klant van het bedrijf heeft wel eens geprofiteerd van een leuke actie of korting! Vandaar dat de titel: Pink Gellac geeft korting zeer toepasselijk is.

Om de kortingen te ontvangen is het belangrijk om onze pagina's goed in de gaten te houden! Wij hebben namelijk verschillende pagina's waar regelmatig kortingen op worden gegeven.

Het is mogelijk om je aan te melden via de nieuwsbrief. De nieuwsbrief geeft je overall informatie! De nieuwe kleuren en collecties worden hier weergegeven maar ook als wij bijvoorbeeld nieuwe stagiaires nodig hebben! Tevens komen er verschillende aanbiedingen en kortingen voorbij!

Pink Gellac Starter sets Pink Gellac kleuren online kopen

De app geeft meer inzicht in het bestellen en het allerlaatste nieuws. De meldingen worden namelijk als eerste doorgegeven via de app. Via de app is het ook mogelijk om video's te bekijken. Door middel van de app wordt jij dus een echte pro in het zetten van gelnagellak. Tevens wordt jij dan altijd op de hoogte gehouden van de laatste kortingen!

Wij van Pink Gellac staan namelijk regelmatig in de verschillende tijdschriften. Als wij in de tijdschriften staan laten we dit ook altijd weten! Door de Facebookpagina raakt u geïnspireerd! Klanten laten de mooiste creaties zien en daar kun je weer van leren!

De klanten kunnen ook via de mail op de hoogte gehouden worden van de verschillende kortingen. Het is namelijk eerder voorgekomen dat Pink Gellac de 2 + 1 deal introduceerde, met deze actie was het mogelijk om 1 pot gellak gratis te krijgen, dat is wel 33% korting. Door deze aanbieding is het veel voordeliger om de kleuren te bestellen.

De verschillende aanbieden worden via de Facebookpagina, de mail en de Pink Gellac app mede gedeeld. Als je dus altijd op de hoogte gehouden wilt worden van het laatste nieuws, volg ons dan via de verschillende kanalen!

*Deze code is alleen geldig bij aankoop van een starterset.