French Manicure

Een French Manicure is een classy en verzorgde look voor je nagels. Met dit stappenplan lak jij de mooiste French gellak manicure. Dit heb je ervoor nodig.

Benodigdheden

 

 

Stap 1: Voorbereiding
Vijl je nagels in vorm en verwijder de natuurlijke glans van je nagels met het polijstblok. Ontvet de nagels met de Cleaner. Breng een laagje Vegan Prep Booster aan en laat deze 30 seconden aan de lucht drogen. Breng vervolgens de Basecoat aan en laat dit 60 seconden uitharden onder de LED lamp.
 
Stap 2: Kleur 121
Breng 1 of 2 laagjes van kleur 121 aan. Strijk het kwastje goed af en laat 1 millimeter vrij tussen de lak en de nagelriemen. Laat dit 60 seconden uitharden onder de LED lamp.
 
Stap 3: Witte rand creëren
Met de kleur 101 Soft White kun je nu de nageltoppen voorzien van een mooie witte rand. Als je een vaste hand hebt kun je de rand in twee delen horizontaal lakken. Een iets minder vaste hand? Lak de rand dan in een verticale richting. Je krijgt het mooiste en het meest natuurlijke resultaat door de witte rand in een lichte ronding in de vorm van de vinger zo dun mogelijk aan te brengen. Je krijgt de rand strak door de French manicure Brush in de Cleaner te dopen en een lijn langs de witte rand te trekken. Tevreden? Laat dit dan 60 seconden uitharden onder de LED lamp.
 
Stap 4: Topcoat
Breng tot slot een laagje van de Topcoat aan. Laat deze 60 seconden uitharden onder de LED lamp. Heb je de Vegan Shine Topcoat gebruikt? Neem deze dan na een minuut nog af met een Nail Wipe en de Cleaner.
 
 
Et voilà jouw French Manicure is klaar!