winkelmandje
Morgen gratis* in huis, 30 dagen retourneren
  • 30 dagen retourgarantie
  • v.a. €65 Gratis verzonden
  • Voor 23.45 besteld, morgen in huis
  • Bel 035 737 04 57

Pearl Pink Gellac Kleuren

Pink Gellac Pearl Gellak Nagellak Kleuren

Shimmery, Glanzend en Trendy

De parel is het mineraal dat zorgt voor een mooi glanzend effect. Parels geven een klassieke look met een shimmery efffect. Parels zijn terug te vinden in zowel gebruiks- als kunstobjecten. De pearl gel nagellak collectie van Pink Gellac bestaat uit 10 verschillende kleuren met een mooi parelmoer effect. De kleuren variëren van licht tot donker. De kleuren moeten onder een LED of UV lamp worden uitgehard. Onder de LED lamp moeten de kleuren 60 seconden worden uitgehard en onder de UV lamp 120 seconden. Bekijk alle nagellak kleuren van Pink Gellac.

Parel kleuren

Pearl Make-up

Make-up met een parelmoerglans schittert prachtig in het kaarslicht en is perfect tijdens de feestdagen en donkere avonden. Er bestaan oogschaduws, lipsticks, bodypoeders en bodylotions met een parelmoer effect. Om het parelmoer effect te krijgen, bevatten deze producten glansdeeltjes. Deze glansdeeltjes komen uit de fabriek, grond of zee. Ook vulkanisch gesteente zoals mica bevat glimmende bestanddelen die gebruikt worden voor een parelmoer effect in cosmeticaproducten. Wist je dat bijna alle schelpen van weekdieren parelmoer bevatten?

Pearl Sieraden
Parels of pearls worden vaak gebruikt in het design van sieraden, bijvoorbeeld voor armbanden, kettingen, ringen en oorbellen. Vooral het witte parelmoer effect is erg populair en komt vaak terug in het design van sieraden.