winkelmandje
Morgen gratis* in huis, 30 dagen retourneren
  • 30 dagen retourgarantie
  • v.a. €65 Gratis verzonden
  • Voor 23.30 besteld, morgen in huis
  • Bel 035 737 04 57

Pink Gellac Oranje Gellak Nagellak Kleuren

Creativiteit, Humor en plezier

Oranje, de kleur waarmee Nederlanders zich sterk verbonden voelen. De naam het 'oranje koningshuis' hebben wij te danken aan een stad die diende als het centrum van de sinaasappelhandel. Daarnaast is oranje ook de kleur van de zonsondergang en herfstbladeren. Oranje staat voor plezier, humor en creativiteit. De oranje gel nagellak van Pink Gellac is gemakkelijk aan te brengen met een LED of UV lamp. De 7 verschillende oranje kleuren drogen binnen 60 seconden onder de LED lamp en 120 seconden onder de UV lamp. Bekijk alle nagellak kleuren van Pink Gellac.

Oranje kleuren

Vrucht & Geur

De sinaasappel is een oranje vrucht waar veel mee gewerkt wordt in het beauty segment. Geuren die een vleugje sinaasappel bevatten, zorgen voor een frisse en zoete geurnoot. De elixir 'Eau des Merveilles' van Hermes zit verpakt in een ronde oranje flacon met sierlijke verfspetters aan de bovenkant. Het is een betoverend parfum met een amberachtige houtgeur. Het amber akkoord geurt door tot in de top van het parfum. Het is een vrouwelijke geur die een subtiele frisse sensatie teweegbrengt. 

Beauty

Licht oranje en zalm oranje kleuren doen het goed in het beauty segment. De lichte kleuren worden met name gebruikt tijdens de zomer en kunnen gecombineerd worden met de licht oranje gel nagellak kleuren van Pink Gellac. Ga in de winter voor wat meer uitdaging en ga voor een fel oranje gel nagellak kleur in combinatie met een fel oranje lipstick. De gel nagellak is ook ideaal voor het WK en EK. Feest mee, support Nederland en lak je nagels oranje!