Nagellak Van De Toekomst

Kies uit 170+ Pink Gellac nagellak kleuren, Morgen in huis!

 1. Pink Gellac Gel Nagellak Kleur 236 Gossip Gold
  236 Gossip Gold
  15,00 9,00
  -40% Korting
 2. Pink Gellac Gel Nagellak Kleur 235 Ruby Red
  235 Ruby Red
  15,00 9,00
  -40% Korting
 3. Pink Gellac Gel Nagellak Kleur 234 Metalized Bronze
  234 Metalized Bronze
  15,00 9,00
  -40% Korting
 4. Pink Gellac Gel Nagellak Kleur 233 Flashy Red
  233 Flashy Red
  15,00 9,00
  -40% Korting
 5. Pink Gellac Gel Nagellak Kleur 232 Chemistry Green
  232 Chemistry Green
  15,00 9,00
  -40% Korting
 6. Pink Gellac Gel Nagellak Kleur 231 Strictly Silver
  231 Strictly Silver
  15,00 9,00
  -40% Korting
 7. Pink Gellac Gel Nagellak Kleur 230 Amorous Red
  230 Amorous Red
  15,00 9,00
  -40% Korting

Het geheim achter de nagellak die 14 dagen
mooi blijft glanzen en niet afbrokkelt.

Meer dan 150.000 vrouwen gingen je voor. 

Nagellak is een cosmeticaproduct dat op de nagels aangebracht wordt en
er in verschillende kleuren is. Op deze manier kun je de handen en voeten
beschermen, verstevigen en natuurlijk een leuke kleur geven! De kleur kun
je geheel aanpassen aan jouw stemming of outfit. Het nadeel van gewone
nagellak is de droogtijd en de tijd dat het blijft zitten. De meeste lakken
blijven maar twee dagen zitten, dit hangt af van de conditie van de nagel en van wat je er mee doet. Het duurt erg lang voordat nagellak droog is, dit is vrijwel de grootste ergernis van de vrouw. Het kan namelijk een aantal uur duren voordat de lak geheel is uitgehard. Veel mensen gebruiken geen base en top coat bij gewone nagellak, dit zou de duur van de nagellak wel bevorderen. 

GEL NAGELLAK

De nadelen van normale nagellak worden weggenomen met de komst van een nieuwe lak: gel nagellak. Pink Gellac introduceert de gellac die minimaal 14 dagen goed blijft zitten. Na het aanbrengen van de Base, kleur en Shine is de lak helemaal droog. Het enige wat je nog moet doen is de shine laag afnemen met een Nail Wipe en Cleaner en de nagels zijn helemaal ready! Met de komst van gel nagellak geniet je wekenlang van stootbestendige en glanzende nagels, kortom wekenlang perfecte nagels! Dat wilt toch iedereen? 

Verzorgde handen en voeten met Pink Gellac

Heb je ooit wel eens nagedacht over hoe vaak iemand jouw handen ziet? Je handen toon je namelijk niet alleen wanneer je iemand de hand schudt, maar talrijke keren per dag zijn jouw handen en nagels goed in “beeld”. Denk maar eens aan betalen bij de kassa, een hand door je haar, een hand die een telefoon vasthoudt of wanneer je een glas vasthoudt. We kunnen dus wel stellen dat de handen en nagels een visitekaartje van je lichaam zijn, net zoals je gezicht. Een belangrijk onderdeel van je handen zijn je nagels, goed verzorgde nagels zijn een pre. Je kunt je voorstellen dat mooie handen met afgebladderde nagellak geen goede indruk maken. Een goed verzorgde nagellak geeft juist een bepaalde stijl of stemming weer. Gelukkig zijn er tegenwoordig zoveel kleuren en soorten nagellak en zelfs gellak waardoor je hier goed mee kunt variëren, een nagellak kopen met een passende kleur bij een speciale outfit is geen enkel probleem meer!

 

De geschiedenis van nagellak

Vanaf 1932 kwamen er verschillende kleuren nagellak op de markt, maar het lakken van nagels bestond al duizenden jaren. Al rond 5000 voor Christus versierden de vrouwen in India hun nagels met henna. Rond 3000 voor Christus kwam er een soort nagellak met een mooi roze kleurtje, helaas duurde het uren voordat deze nagellak droog was. Rond 600 voor Christus werden de nagels met goud en zilver versierd, maar dit was alleen mogelijk voor de rijken. Tegenwoordig is nagels lakken geen teken van rijkdom meer, maar wel van een verzorgd uiterlijk. In onze Pink Gellac webshop is er speciaal voor de nagellak liefhebber een uitgebreide collectie samengesteld met hoogwaardige gel nagellak producten.

Tegenwoordig zijn er veel meer mogelijkheden om je nagels mooi te maken. Ondertussen bestaat er al geruime tijd gel nagellak. Gel nagellak staat ook wel bekend als gel polish, gellak én natuurlijk Pink Gellac. Dit is een nieuwe manier om je nagels zo lang mogelijk mooi en verzorgd te houden. Heb je ook altijd last van nagellak die na een paar dagen eraf gaat of beschadigt. Dan is gellak de perfecte oplossing voor jou! Gellak is een nagellak waar gel in is verwerkt. Deze dien je uit te harden onder een speciale lamp, dit kan een LED lamp of een UV lamp zijn. De gellak blijft minimaal twee weken mooi zitten. Waardoor je dus voor twee weken lang mooie handen hebt. Want zoals hierboven al beschreven, zijn je handen een visitekaartje voor je lichaam.


Verschillende kleuren nagellak

Wanneer je goed voor de dag wilt komen, zorg je dat alles op elkaar is afgestemd. De nagellak merken zijn hier goed op ingespeeld, iedere keer komen zij met een nieuwe collectie en nieuwe kleuren. Bij Pink Gellac kun je dan ook een uitgebreid aanbod van diverse kleuren gellak vinden. Sommige vrouwen willen graag een opvallende kleur, zoals het klassieke rood of het gedurfde zwart, maar anderen zullen eerder voor een bijzondere tint kiezen, zoals een opvallende kleur blauw of een fluor roze kleur. Het is maar net waar je voorkeur naar uitgaat. Bij ons kun je zoveel verschillende soorten gellak kopen, dat je iedere dag wel voor een andere kleur gellak kunt kiezen!

 

Nagellak kleuren die passen bij elke look

Wist je trouwens dat met een zachte perzik kleur je nagels een stuk langer lijken? Of een grijs-beige tint een bijzondere casual look geeft? Of dat een diep blauwe kleur prachtig is in het felle licht? Citrustinten zijn een perfecte combinatie met een zongebruinde huid en oranje zorgt natuurlijk voor ons eigen 'oranje gevoel'. Het koele muntgroen gaat goed samen met een koude winterdag, maar doet het ook goed met een bikini op het strand. Zo zijn er tal van bijzondere kleuren nagellak die jouw uitstraling kunnen verfijnen. Op de website van Pink Gellac kun je veel verschillende nagellak kleuren bekijken. Mat, glanzend, met glitters of een andere look, onze webshop heeft voor jou een exclusief assortiment. Neem eens een kijkje en zie hoeveel keus er is, voor een betaalbare prijs.