Pink Gellac Gel Nagellak Kleur 145 Gipsy Blue

Pink Gellac 145 Gipsy Blue is een lichtblauwe gellak waarmee je prachtige lichtblauwe nagels creëert. De Gipsy Blue Pink Gellac 145 is een trendy zomerse tint en ideaal voor het maken van een zomerse Nail Art.

Bekijk alle blauwe gellak nagellak kleuren.

Reviews over dit product
Kijk hoe eenvoudig
Pink Gellac Gel Nagellak Kleur 145 Gipsy Blue
Van 15,00 Nu voor 11,00
Bespaar 27%
 
Inhoud: 15ml Gel Nagellak
Alleen voor professioneel gebruik. Huidcontact voorkomen. Gebruiksaanwijzing zorgvuldig lezen. Kan een allergische reactie veroorzaken.
Stel je gellak vragen op Whatsapp
  • Op werkdagen voor 23:45 besteld, morgen in huis
  • Pink Gellac is dierproefvrij
  • 30 dagen 100% Geld-Terug-Garantie
  • Vanaf 40,- gratis verzonden
  • PostNL verzendkosten €3.90
  • 330k+ Social fans
Download onze Gratis gellak nagellak App

Cosmetica wetgeving
Fans liken ook deze nagellak producten
Echte gellak nagellak reviews
Pink Gellac Tropical Island Review Girls Things
Pink Gellac Review thebeautymagazine.nl
Pink Gellac Tropical Island Review Sips and Trips
Pink Gellac Tropical Island Review
Gel nagellak kleuren per collectie

Wat is gellak nagellak?

De gel nagellak van Pink Gellac is net als de reguliere nagellak op een eenvoudige manier aan te brengen. De gellak kleur 145 Gipse Blue wordt uitgehard onder een LED of UV lamp. De gel substantie in de nagellak zorgt er voor dat de kleur Gipsy Blue meer dan 14 dagen hard en glanzend op de nagels blijft zitten. Wanneer je de gel nagellak uithard onder een LED lamp vraagt dit maar 60 seoncen van je tijd en zijn alle nagels in één keer droog. 

Professionele nagellak van salon kwaliteit. 

De hoge salon kwaliteit gellak kleur 145 Gipsy Blue is gemakkelijk thuis aan te brengen. De professionele kwast maakt het nu nog gemakkelijker om de kleur Gipsy Blue aan te brengen. Daarnaast zorgt de hoge concentratie pigmenten voor een intens blauwe kleur. 

Zomerse, Frisse & Verhelderende kleur. 

De gel nagellak kleur 145 Gipsy Blue heeft de verkwikkende spirit van een zomer in Rome. De tint van Gipsy Blue heeft de symbolische waarde van tevredenheid, rust, bescherming, geluk en sympathiek. Een prachtige heldere kleur om te dragen tijdens de zomer maanden in combinatie met white jacket en lict grijze broek. 

Producten vergelijkbaar met de gel nagellak 145 Gipsy Blue

Pink Gellac biedt naast de Pink Gellac Gel Nagellak Kleur 145 Gipsy Blue ook andere nagellak aan in de kleur Blauw. Mocht je naast de blauwe nagellak ook opzoek zijn naar een andere kleur nagellak dan vind je hier ons complete aanbod gel nagellak. Bekijk alle nagellak kleuren per collectie.