Pink Gellac Gel Nagellak Kleur 188 Charming Nude

Pink Gellac 188 Charming Nude is een warme oranje pastelkleur die is geïnspireerd op de Strawberry Daiquiri Cocktail. Onmisbaar op een terrasje in de zon én het favoriete drankje bij de dames op het Pink Gellac HQ!

De nude kleur uit de Blossom collectie heeft een creamy finish.

Reviews over dit product
Kijk hoe eenvoudig
Pink Gellac Gel Nagellak Kleur 188 Charming Nude
Van 15,00 Nu voor 11,00
Bespaar 27%
Op voorraad
 
Inhoud: 15ml Gel Nagellak
Alleen voor professioneel gebruik. Huidcontact voorkomen. Gebruiksaanwijzing zorgvuldig lezen. Kan een allergische reactie veroorzaken.
Stel je gellak vragen op Whatsapp
  • Op werkdagen voor 23:45 besteld, morgen in huis
  • Pink Gellac is dierproefvrij
  • 30 dagen 100% Geld-Terug-Garantie
  • Vanaf 40,- gratis verzonden
  • PostNL verzendkosten €3.90
  • 330k+ Social fans
Download onze Gratis gellak nagellak App

Cosmetica wetgeving
Fans liken ook deze nagellak producten
Echte gellak nagellak reviews
Pink Gellac Tropical Island Review Girls Things
Pink Gellac Review thebeautymagazine.nl
Pink Gellac Tropical Island Review Sips and Trips
Pink Gellac Tropical Island Review
Gel nagellak kleuren per collectie

Wat is gellak nagellak?

Pink Gellac heeft gellac op basis van een gel substantie en zorgt er voor dat de gel nagellak meer dan 14 dagen op de nagels blijft zitten. Door de professionele kwast is de gellak nog eenvoudiger aan te brengen. Alle nagels zijn in een keer droog wanneer de gelnagellak wordt uitgehard onder de LED of UV lamp. De gellak droogt onder beide lampen snel en de nagels krijgen een mooie langhoudende glans. 

Professionele nagellak van salon kwaliteit.

De gellac van Pink Gellac heeft de hoge kwaliteit te danken aan de intense pigmenten en de langhoudende gel. Door de hoge concentratie pigmenten heeft de gellac een intense kleur waar je meer dan 14 dagen van kan genieten. De compacte LED lamp en de professionele UV lamp maken het mogelijk om gemakkelijk thuis gel nagellak aan te brengen. 

Charmante, Zachte & Nude kleur.

De gel nagellak kleur 188 Charming Nude, is geinspireerd op de Strawberry Daiquir cocktail en heeft een warm oranje pastekleur. Deze kleur is onmisbaar op een terrasje en laat jouw sunkissed skin nog mooier uitkomen! Combineer de kleur met een zacht roze coraal achtige oogschaduw en een zacht coraal jurkje met witte sneakers.  

 

Producten vergelijkbaar met de gel nagellak 188 Charming Nude

Pink Gellac biedt naast de Pink Gellac Gel Nagellak Kleur 188 Charming Nude ook andere nagellak aan in de kleur Roze. Mocht je naast de roze nagellak ook opzoek zijn naar een andere kleur nagellak dan vind je hier ons complete aanbod gel nagellak. Bekijk alle nagellak kleuren per collectie.