Kortingsvoucher van Pink Gellac

Een kortingsvoucher van Pink Gellac! Wie wilt dat nou niet? "Jouw €5,- kortingscode: pink14*"

Pink Gellac heeft regelmatig aanbiedingen en verschillende kortingen, waar iedereen van zou willen profiteren!  

Wil jij ook een kortingsvoucher ontvangen? Het beste wat je dan kunt doen is altijd up to date blijven. Je kunt up to date blijven door het volgende te doen: je aanmelden voor de nieuwsbrief, de facebookpagina liken en de app installeren. 

Als jij je opgeeft voor de nieuwsbrief krijg je van ons mail met verschillende aanbiedingen. De nieuwsbrief zorgt er ook voor dat jij op de hoogte blijft van het laatste nieuws. Als er een nieuwe collectie binnen is zul je dit ook te horen krijgen via de nieuwsbrief.  

Manicure sets

Gellak Nagellak Starter Sets Online Kopen

gellak kleuren

Gel Nagellak Kleuren Online Kopen

 

Via de app is het ook mogelijk om de producten met een goede korting te bestellen!

De app is een ideaal hulpmiddel om je producten te bestellen! Op de app staan ook verschillende video's over het aanbrengen van gellak. In de video's wordt veel uitgelegd over de gellac. De app maakt ook gebruik van een kleurenwiel, hierdoor kun je kleuren makkelijk selecteren. Tevens geeft de app als eerste de nieuwe meldingen door. In het geval van een kortingsvoucher of bepaalde aanbieding zul je dus als eerste een melding krijgen van de Pink Gellac app

Op de website is het vaak mogelijk om bij het afrekenscherm nog een kortingscode in te vullen. De kortingscodes worden vaak op de Facebookpagina van Pink Gellac weergegeven. Het is regelmatig mogelijk om de producten met verschillende aanbiedingen te bestellen. Indien dit het geval is wordt dit op website, facebookpagina of via de mail mede gedeeld.

Het is dus heel simpel. Wil jij altijd op de hoogte gehouden worden als er weer eens een nieuwe kortingsvoucher is? Of gewoon een leuke aanbieding of korting? Blijf dan helemaal up to date door ons te volgen op de verschillende communicatiekanalen!

*Deze kortingscode is alleen geldig bij aankoop van een starterset