Korting bij Pink Gellac

Het is mogelijk om via de website www.pinkgellac.nl


Regelmatig is het mogelijk om gebruik te maken van verschillende kortingen. Door je aan te melden via de verschillende communicatie kanalen wordt je als eerste op de hoogte gehouden van die verschillende kortingen. Want zeg nou zelf, Nederlanders houden van korting!

 

Pink Gellac Starter sets Pink Gellac kleuren online kopen

 

Er zijn verschillende soorten kortingen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een product gratis te krijgen of gebruik te maken van verschillende aanbiedingen. Zo is het eerder voorgekomen dat je bij aankoop van 2 potjes gellac een derde gratis kreeg! Dat scheelt een hoop geld! Tevens is het een aantal keren voorgekomen dat de gehele nieuwe collectie werd aangeboden voor 50 euro. Op deze manier betaal je maar 10 euro per gellac, en dat is zeker mooi meegenomen! Het is belangrijk om de gegevens dan in te vullen op de speciale actiepagina die wordt weergegeven op de home pagina! Wij krijgen namelijk vaak te horen dat de korting het niet zou doen, maar dit komt vaak door de pagina. Als je niet de pagina gebruikt bestaat er een kans dat de korting niet verrekend is, en dat zou zonde zijn van de korting!

De verschillende manieren om op de hoogte gehouden te worden van de verschillende kortingen zijn: je aanmelden voor de nieuwsbrief, de Facebookpagina liken en de Pink Gellac app installeren. Door dit te doen wordt je tevens ook op de hoogte  gehouden van nieuwe producten. Het assortiment wordt regelmatig vernieuwd en er komen telkens producten bij om de klant zo goed mogelijk te kunnen helpen. De verschillende acties,aanbiedingen,kortingen en vouchers komen bij ons ook altijd voorbij via onze Facebookpagina!

Om helemaal up to date te blijven kun je ook nog eens de app downloaden. Het laatste nieuws komt hier altijd voorbij. De verschillende nieuwe kleuren en kortingen worden altijd als eerste weergegeven in de App. Daarna komen de verschillende aanbiedingen op Facebook te staan en in de nieuwsbrief. Met behulp van de App mis je dus niks en ben je altijd op de hoogte van het laatste nieuws.

*Deze code is alleen geldig bij aankoop van een starterset.