Retourneren

30 dagen niet goed, geld terug
Ben je niet tevreden met jouw aankoop? Dan kun je deze binnen 30 dagen na ontvangst terugsturen. Bij het retourneren zijn de verzendkosten voor de klant. Je ontvangt 100% van je aankoopbedrag terug, ongeacht of je de producten hebt gebruikt.

Ingang zichttermijn
De zichttermijn verstrijkt 30 dagen na de dag waarop het artikel door jou is ontvangen. Bestaat de bestelling uit meerdere zendingen, bijvoorbeeld in het geval van een backorder, dan gaat de zichttermijn in op de dag dat je het laatste artikel van de bestelling hebt ontvangen.

Retourprocedure
Het aanmelden van een retour of ruiling gaat heel eenvoudig! Stuur een e-mail naar [email protected] om jouw retour of ruiling door te geven, vergeet niet je bestelnummer te vermelden.

Je ontvangt van ons een bericht terug met de link voor het online aanmelden van jouw retour. Klik op deze link en volg alle stappen om jouw retour aan te melden. Na aanmelding kan je jouw pakket aan ons retour sturen.

Wij verwachten jouw retourzending binnen 14 dagen na aanmelding te ontvangen. Na ontvangst worden alle artikelen geïnspecteerd op beschadigingen en gebruikerssporen. Als alles volgens de richtlijnen door ons is ontvangen wordt het geld, 100% van het aankoopbedrag, aan je gecrediteerd.

Terugbetaling van jouw retourzending
Als je gebruik maakt van het herroepingsrecht vervalt je betaalverplichting niet en zal je binnen de gestelde termijn moeten betalen. Wanneer er door jouw retour een tegoed is ontstaan en je hebt de bestelling vooraf betaald dan storten wij dit tegoed binnen 14 dagen aan je terug. Wij betalen je terug via hetzelfde betaalmiddel als waarmee jij ons betaald hebt.

Ruilen
Als je een artikel wilt ruilen dient deze ongebruikt en in originele staat te zijn. Het aanmelding van je ruiling gaat hetzelfde als onze retourprocedure. De kosten voor het retour zenden van desbetreffend artikel zijn voor eigen rekening, wij sturen je gratis het gewenste artikel op.

Als een artikel geruild dient te worden door een fout van ons of door een defect, dan worden de kosten voor het retour zenden door ons aan jou vergoed. De verzending van het juiste of werkende product is uiteraard ook voor onze rekening.

Uitsluitingen retour en ruilgarantie
Op enkele producten geldt er een uitsluiting van onze retour en ruilgarantie. Het is in dat geval niet mogelijk om producten terug te sturen of om te ruilen voor een ander product. Deze uitsluiting worden specifiek bij desbetreffende pagina vermeld. Deze uitsluiting geld onder andere voor producten met een korting van 65% en hoger.