Het verschil tussen de LED UV of UV Lamp

 Compacte UV LED Lamp.

gellak nagellak kleine LED uv lamp

De compacte UV LED lamp: De compacte LED lampen worden veel gebruikt om gel nagellak en kunst nagels te drogen. Door zijn compacte vorm is de LED lamp erg handig om mee te nemen op reis.

Wattage: Er wordt gezegd dat bij de LED gellak lampen de wattage minder van belang is dan het bereik. Maar uit ervaring is gebleken dat LED lampen met een lage wattage niet alle donkere kleuren goed uitharden. Wij adviseren deze LED gellak nagellak lampen van minimaal 7 watt.

Droogtijd: Gemiddeld droogt de gel nagellak onder een LED lamp van 7 watt binnen 60 seconden. Zo moet de Pink Gellac base 15 seconden, kleur 60 seconden en shine 60 seconden uitgehard te worden.

Prijs: De Pink Gellac LED lamp kan je al aanschaffen voor 59,- euro.
Op deze UV LED nagellak lamp ontvang je 2 jaar garantie.

De Grote Pro LED Lamp


gellak uv led lamp voor gel nagellak
Snelle Pro LED lamp: 
Deze grote LED lamp schakelt automatisch aan zodra je je hand in de lamp steekt. Door de magnetische bodem kan je de voeten uitharden en is de lamp eenvoudig schoon te maken.

Krachtige kwaliteit: De Pro LED lamp is door de power en kwaliteit de beste keuze als je het professioneel wil aanpakken. Je ontvangt twee jaar garantie.

Droogtijden: De lamp is voorzien van 3 verschillende uithardtijden, 30s/60s/120s. Door het kort aanraken van de aan-uitknop kies je de gewenste tijd.

 

 

De klassieke UV Lamp. ( Niet meer leverbaar )

Gellak nagellak grote uv lamp

De grote gellak uv lamp: De professionele UV gellak nagellak lampen worden gebruikt door salons maar ook voor thuis. Deze UV lamp heeft een degelijk UV buizen systeem en is niet gevaarlijk voor je huid.

Wattage: Deze UV lamp heeft een wattage van 36 watt. Tevens kunnen de buizen in de UV lamp vervangen worden. UV buizen in de nagellak lamp moeten voor het beste resultaat elke 1.5 jaar afhankelijk van gebruik.

Droogtijd: Gemiddeld droogt de gel nagellak onder deze UV lamp van 36 watt binnen 120 seconden. De Base moet 30 seconden onder de Pink Gellac UV lamp, de kleur 120 seconden en de shine ook 120 seconden. 

Prijs: Deze techniek is inmiddels verouderd en niet meer leverbaar. Wij raden altijd aan onze gellak UV LED lamp te kiezen. De Led lamp is compacter en gaat langer mee.

 

Ga direct naar de gel nagellak met lamp kleuren per categorie.

 Rode Nagellak | Roze Nagellak | Oranje Nagellak | Blauwe Nagellak | Bruine Nagellak | Gele Nagellak | Groene Nagellak | Metallic Nagellak | Nude Nagellak | Paarse Nagellak | Parel Nagellak | Zwart Wit Nagellak

 

13.000+ klanten Reviews

  

30 dagen proberen

Binnen 30 dagen niet overtuigd
Pink Gellac Nagellak? Geen enkel
probleem! Dan stuur je
de set gewoon terug. 
Geen enkel risico!

Starten voor elk budget

Nagels lakken als een nagelstudio?
Kies een Starter set die bij jouw past
Met je eigen kleuren samengesteld
1 of 4 kleuren, alles kan!

Hulp nodig met kiezen?

Dit krijg je gratis

Gratis Pink Gellac app;
- Gratis verzonden;
- Gratis Primer;
- Gratis 3 online cursussen;
- Gratis snelle instructievideo's.

 

eerlijke Blogster Reviews

Pink Gellac Beautyopinie review PRO Premium set
Pink Gellac Review PRO Premium Starter Set
Pink Gellac Verdraaid Mooi Gel nagellak set PRO Premium review
Pink Gellac PRO Premium set review Pinkit