winkelmandje
Morgen gratis in huis, 30 dagen retourneren
  • 30 dagen retourgarantie
  • v.a. €65 Gratis verzonden
  • Voor 23.30 besteld, morgen in huis
  • Bel 035 737 04 57

 

Gellak verwijderen, hoe doe je dat?

Gel nagellak verwijderen in slechts 10 minuten, het kan met de startersets van Pink Gellac

 

Het verwijderen van gellak of gel nagellak is eenvoudig en leggen wij je in bovenstaande video en tijdens de online cursus stap voor stap uit. Je hebt de Pink Remover nodig voor het effectief verwijderen van de gellak en of gel nagellak.

Ben je toe aan een nieuwe kleur gel nagellak of kunnen jouw nagels een nieuwe gellak manicure gebruiken?
Sprenkel de Pink Remover op een Nail Wipe, plaats deze op de nagel en wikkel aluminiumfolie met de glanzende kant naar binnen om de nagel.

Wacht ongeveer 10 minuten en gel nagellak verwijder vervolgens de gellak door de aluminiumfolie met een draaiende beweging van de nagel te verwijderen. Met een Orange Woodstick kan je de resten gellak nagellk eenvoudig van de nagel verwijderen. Polijst de nagels met het Polijstblok en jouw nagels zijn weer als van nature.

Heb je wel eens moeite met het verwijderen van de gellak nagellak probeer dan het volgende truukje. Doe je handen 10 minuten in een teiltje met warm water, dit zal je nagels week maken waardoor de nagellak hechting drastisch afneemt. Gebruik ook nooit primer ofer de gehele nagel alleen aan de toppen van de nagels.

  

Pink Gellac Starter set LED + Kleur Pink Gellac gellak nagellak kopen met UV lamp en 1 kleur