winkelmandje
Morgen gratis* in huis, 30 dagen retourneren
  • 30 dagen retourgarantie
  • v.a. €65 Gratis verzonden
  • Voor 23.30 besteld, morgen in huis
  • Bel 035 737 04 57

Gellak verwijderen, hoe doe je dat?

 

Gellak verwijderen afweken Gellak nagellak verwijderen afweken

 

Gel nagellak verwijderen in 20 minuten, het kan met Pink Gellac!

Het verwijderen van gellak of gel nagellak is eenvoudig en leggen wij je in bovenstaande video en tijdens de online cursus stap voor stap uit. Je hebt de Pink Remover en Remover Wraps nodig voor het effectief verwijderen van de gellak en gel nagellak.

Ben je toe aan een nieuwe kleur gel nagellak of kunnen jouw nagels een nieuwe gellak manicure gebruiken?
Vijl de bovenste laag weg met een 100/180 vijl  en sprenkel de Pink Remover op een Remover Wrap. Plaats deze op de nagel en wikkel de Remover Wrap met de glanzende kant naar buiten om de nagel heen.

Wacht ongeveer 10 minuten en verwijder de Remover Wrap door de aluminiumfolie met een draaiende beweging van de nagel te verwijderen. Met een Orange Woodstick of Metalen Bokkenpoot kan je de resten gellak nagellak eenvoudig van de nagel verwijderen. Polijst de nagels met een Polijstblok en jouw nagels zijn weer als van nature.

Heb je wel eens moeite met het verwijderen van de gellak nagellak probeer dan het volgende trucje. Doe je handen 10 minuten in een warm badje met olie, dit kan elk soort olie zijn. Dit zal je nagels week maken waardoor de  hechting drastisch afneemt.
Breng de Pink Primer niet over de hele nagel aan! Breng de primer op alleen de toppen van de nagels aan zodat je de gel nagellak makkelijk kan verwijderen.

De Pink Base Extend is nog makkelijker afweekbaar en verwijder je binnen 10 minuutjes! De Pink Base Extend is een stevige gel nagellak base waardoor de gel nagellak beter blijft hechten en het verstevigt de nagels!. Daarnaast heb je geen primer nodig bij deze basecoat! Breng de Base Extend in een dunne laag aan en laat deze 60 seconden onder de LED lamp uitharden en 120 seconden onder de UV lamp. Heb je dunne en/of zwakke nagels? Breng dan meerdere laagjes aan voor extra bescherming. 

  

Pink Gellac Starter set LED + Kleur Pink Gellac gellak nagellak kopen met UV lamp en 1 kleur