FashionCheque bij Pink Gellac inleveren

Ben je binnenkort jarig en heb je een leuk nude kleurtje zoals bijvoorbeeld de Vintage Nude gezien en zou je graag deze willen krijgen? Dan kun je een fashioncheque vragen en deze bij Pink Gellac inleveren. Een fashioncheque kan je kopen bij de Primera, Jumbo, Deen, Ako, Bruna en nog veel meer winkels!

De fashioncheque kan je in verschillende waarden aanschaffen, zo kun je €20,- op de kaart opladen voor 2 kleurtjes als bijvoorbeeld de Bordeaux en Elegant Taupe.

Wil je een Remover Set aanschaffen voor het gemakkelijk verwijderen van de gel nagellak? Vraag dan een fashioncheque t.w.v. van minimaal €10,00 en lever deze in bij ons op de webshop.

Benieuwd naar hoeveel er op jouw fashioncheque staat? Doe een saldocheck op de website van fashioncheque of klik hier.

Voor een prachtige nail art, breng over onze Naked een laagje Ultra Shine Pearl topcoat. Let op: neem de Ultra Shine en/of Ultra Shine Pearl niet af met de cleaner! Zo verwijder je juist de glans!

Wil je een bestelling terug sturen die (gedeeltelijk) betaald is met een fashioncheque? Noteer dan jouw bankgegevens op de retourformulier en je zult het geld van de fashioncheque terug ontvangen.