winkelmandje
Morgen gratis* in huis, 30 dagen retourneren
  • 30 dagen retourgarantie
  • v.a. €65 Gratis verzonden
  • Voor 23.30 besteld, morgen in huis
  • Bel 035 737 04 57

Pink Gellac Bruine Gellak Nagellak Kleuren

Robuust, Actief en Zekerheid

Bruin is een tertiare kleur, die overal in jouw leven terug te vinden is. Alleen in de natuur komt bruin al veelvoudig voor. Bruin heeft veel verschillende kleuren onder haar naam, denk bijvoorbeeld aan de verschillende aardetinten. De bruine gel nagellak collectie van Pink Gellac bestaat uit 5 verschillende tinten. De kleuren hebben een droogtijd van 60 seconden onder de LED lamp en 120 seconden onder de UV lamp. Bekijk alle nagellak kleuren van Pink Gellac.

Bruine kleuren

Make-up
De aardetinten worden volop gebruikt als oogschaduw, oogpotlood en lipstick en geven een subtiele warme kleur aan het gezicht. Maak een bruine smokey eye, combineer dit met een bruine gel nagellak en maak jouw look af met een bruine trui, broek of laarzen. Ook kunnen de verschillende bruine kleuren door elkaar worden gebruikt.  

Fashion
Bruin doet het erg goed op het gebied van fashion. Vooral bruine laarzen zijn makkelijk te combineren en geven een warme uitstraling. Denk aan de verschillende chocolade bruine kleuren die met elkaar te combineren zijn. Voor elk seizoen is er een bruine kleur die je kunt dragen. In de winter pak je uit met donkerbruine kleuren en in de zomer maak je gebruik van lichtbruine kleuren.