winkelmandje
  • 30 dagen 100% Geld-Terug-Garantie
  • v.a. €65 Gratis verzonden
  • Voor 23.45 besteld, morgen in huis
  • Avondbezorging
Bekend van TV Bekend van MTV Bekend van 24 Kitchen Bekend van TLC
Comodo Secured

Zo maak je volgens Pink Gellac de mooiste foto’s van je nagels

Vind jij het leuk om mooie foto's van je gelakte nagels te maken, of van je super mooie nail arts. Wij hebben een lijstje gemaakt met de stappen die het best kunt volgens volgens Pink Gellac.

 

Stap 1. Voorbereiding pink_gellac_gel_nagellak_kleur_254_sparkling_nude

Voorbereiding is super belangrijk, je moet natuurlijk mooi gelakte nagels hebben voor de perfecte foto van je nagels. Zorg er ook voor dat je handen helemaal schoon zijn anders ziet het er natuurlijk een onverzorgd uit. Gebruik jij de Pink Cuticle oil zorg dan dat de olie goed gedroogd is anders zie je deze zitten op de foto en dat is natuurlijk niet echt mooi. 

 

Stap 2. De achtergrond 

De achtergrond maakt jouw foto helemaal af daarom is het zo belangrijk. Het beste wat je kan doen is gebruik maken van contrasterende kleuren. Pak de kleurencirkel;  er bij en zo zie je snel wat de contrasterende kleur is van jou nagels, bijvoorbeeld als je roze nagels hebt gebruik je een bruine of groene achtergrond en geen rode want dan springt het er niet uit. Als je meerdere foto’s gaat maken en posten moet je er voor zorgen dat je verschillende achtergronden gebruikt dat het opvalt dat je een nieuwe foto plaatst. 

 

Stap 3. Licht 

Veel nagelstylisten gebruiken daglicht, vaak boven het bureau zit een lamp met licht wat op daglicht lijkt. Wanneer jij een foto maakt van je nagels kan je ook het beste daglicht of net zo als nagelstylisten die lamp gebruiken. Heb je geen lamp met dat licht kan je natuurlijk gewoon bij het raam gaan staan daar komt ook daglicht doorheen. Let op zorg er voor dat de zon niet recht op je nagels schijnt want dan wordt het te fel, dus je kan het best in de schaduw zijn! 

 

We hopen dat je met deze tips een stukje verder komt! Heb je je prachtige foto’ s gepost op social media? Tag ons dan of gebruik de # Pink Gellac! 

 

Liefs Iris

Team Pink Gellac

Geef een reactie