winkelmandje
  • 30 dagen 100% Geld-Terug-Garantie
  • v.a. €65 Gratis verzonden
  • Voor 23.45 besteld, morgen in huis
  • Avondbezorging
Bekend van TV Bekend van MTV Bekend van 24 Kitchen Bekend van TLC
Comodo Secured

Welke Starter Set moet ik kiezen?

Door de Starter Sets van Pink Gellac is het mogelijk om 14 dagen te genieten van mooi gelakte nagels. Op onze klantenservice afdeling krijgen we dan ook vaak de vraag: Welke Starter Set moet ik kiezen?

Gel Nagellak Starter Set Kopen

Op de website van Pink Gellac hebben we vier verschillende sets: LED M, LED L, LED L PRO en LED XL PRO. Het blijft natuurlijk lastig kiezen. Wat zit er in welke Set? Welke Set past het best bij mij? We bespreken in de blog de Sets zodat je de beste keuze kunt maken.

Het grootste verschil tussen de verschillende sets is de lamp. We hebben een UV en een LED lamp. De grote gellak UV lamp: De professionele UV gellak nagellak lampen worden gebruikt door salons maar ook voor thuis. Deze UV lamp heeft een degelijk UV buizen systeem en is niet gevaarlijk voor je huid. De compacte LED lampen worden veel gebruik om gel nagellak te drogen. Door zijn compacte vorm is de LED lamp erg handig om mee te nemen op reis.

In de PRO sets zit een LED én een UV lamp. Ideaal voor wanneer je één lamp thuis wilt gebruiken en de ander voor wanneer je vaak onderweg bent. Eigenaren van een salon gaan ook vaak voor de PRO sets. Zo kun je de ene lamp bijvoorbeeld gebruiken voor de handen en de ander voor de voeten.

Koop hier je gellak starter set

Daarnaast hebben we de LED sets, deze sets kunnen door iedereen gebruikt worden! In de LED Set zit standaard de 182 Dynamic Pink. Ga je voor de LED L Set? Je mag dan nog eens 3 andere kleuren uitzoeken.

 

TIP! In de Starter Sets zit alles wat je nodig hebt om de gellak aan te brengen en dus direct aan de slag te gaan! Mocht je nou vaker de gellak aan willen brengen raden we je wel aan om de Cleaner en Nail Wipes bij te bestellen. Het ontvetten van de nagel is namelijk echt een hele belangrijke stap en zo kun je direct een tijd voort.

Weet je al voor welke Starter Set je gaat? Bekijk de verschillende Starter Sets hier.

Geef een reactie