winkelmandje
  • 30 dagen 100% Geld-Terug-Garantie
  • v.a. €65 Gratis verzonden
  • Voor 23.45 besteld, morgen in huis
  • Avondbezorging
Bekend van TV Bekend van MTV Bekend van 24 Kitchen Bekend van TLC
Comodo Secured

Verwijderen van Gellak

Wanneer je gellak hebt aangebracht komt er altijd een moment dat je de gellak moet verwijderen. Het verwijderen is minder leuk dan het aanbrengen maar een voordeel is natuurlijk wel dat je weer een nieuwe kleur voor je nagels mag uitzoeken!

Op onze klantenservice afdeling krijgen we soms bericht dat het verwijderen van de gellak wat lastiger gaat. In bijna alle gevallen heeft dit te maken met het aanbrengen van de primer. De primer mag namelijk echt alleen op de top van de nagels aangebracht worden. Wanneer je de primer over de gehele nagel aanbrengt gaat het verwijderen erg lastig.

We hebben een aantal tips om de gellak te verwijderen op een rijtje gezet:

  • Vijl voordat je de gellak in de remover wraps wikkelt eerst altijd voorzichtig met de vijl de Shine laag van de nagels. Doordat je al een laag verwijderd hebt merk je dat het verwijderen makkelijker gaat.
  • Laat de nagels voordat je de gellak gaat verwijderen nog even weken in een bakje met warm water en olie. De gellak wordt zachter en het verwijderen gaat sneller en gemakkelijker.
  • Tot slot is er de Base Extend. Deze Base is snel afweekbaar en zorgt ervoor dat je gel nagellak nog langer blijft zitten zonder primer. Daarnaast verstevigd de dikkere substantie ook nog eens de nagels. Door de nieuwe formule is het verwijderen dus ook al veel gemakkelijker geworden. Shop de Base Extend hier.

Nagellak Gellak Remover Set

Online staat ook een cursus over het verwijderen van gel nagellak. Wanneer je bij ons een Starter Set koopt ontvang je direct een code om toegang te krijgen tot onze cursussen. Bekijk de cursus over het verwijderen van gellak hier.

Mocht je nog vragen hebben over gellak of over het verwijderen van de gellak kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice afdeling.

Geef een reactie