winkelmandje
Morgen gratis* in huis, 30 dagen retourneren
  • 30 dagen retourgarantie
  • v.a. €65 Gratis verzonden
  • Voor 23.45 besteld, morgen in huis
  • Bel 035 737 04 57

Plaided manicure met Uncovered3

Je hebt het vast al gezien, wij hebben een nieuwe herfst collectie; Uncovered3 collection! Sofie heeft natuurlijk een prachtige nail art gecreëerd en wij delen deze al te graag met jullie! Deze manicure doet ons denken aan dikke plaided fleece deken en is perfect voor een Netflix en chill sessie op een herfstachtige dag!

Sofie van The nail art spot beschrijft stap voor stap hoe je deze plaided manicure kan aanbrengen. Het is super makkelijk en zo gedaan!

 

 

 

  • Bereid je nagels voor door ze in vorm te vijlen en de glans te verwijderen. Vergeet niet de nagels goed te ontvetten met cleaner en breng de primer aan op de toppen van je nagels. Begin met het aanbrengen van een laagje Base2 en hard deze 15 seconden uit onder een LED lamp en 30 seconden onder een UV!
  • Lak de nagels de de Pink Gellac lak in 226 Neutral Lila. Hard de gellac uit onder de lamp, 60 seconden LED/120 seconden UV.
  • Met een lang dun kwastje maak je nu twee dikke lijnen met 101 Soft White die elkaar niet in het midden kruisen, maar richting een van de hoeken van de nagel. Hard de gellac uit onder de lamp, 60 seconden LED/120 seconden UV. Herhaal deze stap eventueel voor meer pigment in de witte lijn.

  • Met de kleur 228 Creamy Mauve en een heel dun kwastje ga je de witte lijnen omranden en trek je ook een lijn door het midden. De lijnen kruisen elkaar en deze trek je dan ook over elkaar heen aan. Om uitlopen en het dikker worden van de lijnen te voorkomen, kun je er voor kiezen om tussendoor uit te harden. Hard de gellac uit onder de lamp, 60 seconden LED/120 seconden UV. Wanneer je na het uitharden niet tevreden bent met de lijnen en je ze strakker wilt hebben, kun je altijd met 101 Soft White en 226 Neutral Lila bijwerken en opnieuw uitharden.

  • Om het design nu af te maken zet je met 229 Berry Red opnieuw twee lijnen met een lang dun kwastje zoals in een van de vorige stappen, maar nu tegenovergesteld aan de al gezette lijnen op de nagel. Voor het meest speelse effect van dit patroon zit deze lijn qua dikte in tussen de al gezette lijnen. Hard de gellac uit onder de lamp, 60 seconden LED/120 seconden UV.

Veel plezier met het aanbrengen van deze prachtige plaided nail art met onze Uncovered3 Collection! Vergeet je niet om jouw creatie te delen op onze Facebook pagina? Wie weet delen wij jouw nail art wel op onze tijdlijn!

Liefs Naama

Team Pink Gellac

Geef een reactie