winkelmandje
  • 30 dagen 100% Geld-Terug-Garantie
  • v.a. €65 Gratis verzonden
  • Voor 23.45 besteld, morgen in huis
  • Avondbezorging
Bekend van TV Bekend van MTV Bekend van 24 Kitchen Bekend van TLC
Comodo Secured

Pink Gellac Review by Very Emily | LED Starter set

WoW wat heeft Emily, blogster van Very Emily, een mooie review op haar blog gepost! Emily staat bekend om haar prachtige swatches en inspirerende nail arts en heeft Pink Gellac nu ook uitgebreid getest.

Op haar blog kan je lezen wat haar bevindingen zijn van de Pink Gellac LED starter set. In haar introductie is terug te lezen dat ze voor het eerst Pink Gellac heeft gespot op Chickettes van Andrea Beight, hoe cool is dat!

 

 

Review Pink Gellac LED Starter set by Very Emily.

De post is een leuke artikel geworden waarin Emily zeer te spreken is over Pink Gellac. Zo is ze niet alleen enthousiast onze LED lamp maar is ze er ook weg van de grote 15 ml flesjes in onze gel nagellak starter set.

LED Starter set, Nagellak, Pink Gellac Review, Very Emily Pink Gellac LED Starter Set Review by Very Emily

“What impressed me the most was the formulation which is so easy to apply”
In de Pink Gellac LED starter set zit de Pink Gellac 156 Tropical en heeft Emily deze nagellak in 2 lagen aangebracht. Als topcoat heeft ze de non sticky Pink Gellac Ultra Shine gebruikt die ook in deze set zit. In vergelijking met andere gel nagellak merken was ze onder de indruk van de Pink Gellac formule. Zo vind Emily onze formule heel gemakkelijk aan te brengen, levelled de nagellak perfect en is de nagellak niet gekrompen tijdens het uitharden.

LED starter set, tropical, Nagellak, Pink Gellac Review, Very Emily Pink Gellac Tropical Swatch by Very Emily

“The rounded brush is probably one of the best brushes I have tried!”
Misschien is het jullie al opgevallen dat wij onze kwastjes vernieuwd hebben. Wij hebben de eenvoudige kwast ingeruild voor een platte, bredere kwast met een afgerond uiteinde. Deze professionele kwast zorgt ervoor dat het aanbrengen van de nagellak nog eenvoudiger is geworden. WoW, hoe geweldig is het om op Very Emily terug te lezen dat voor Emliy onze kwast één van de beste kwasten is die ze ooit heeft geprobeerd!

Stap-voor-stap Pink Gellac gel nagellak aanbrengen

In de post verwijst Emily ook naar onze allernieuwste video’s waarin onze Lotte je het aanbrengen en verwijderen stap-voor-stap uitlegt. Heb je ze nog niet bekeken? Check dan de video over gel nagellak aanbrengen en de video over gel nagellak verwijderen op ons YouTube kanaal.

LED starter set, Nagellak, Pink Gellac Review, Very Emily Pink Gellac Review by Very Emily

Binnenkort komt onze nieuwe collectie uit en natuurlijk hebben wij Emily alvast deze 5 geweldige kleuren toegezonden. De swatches zijn al door haar gemaakt en zal zij tijdens de lancering over deze nieuwe nagellak collectie weer een hele leuke post schrijven. Dus houd haar blog Very Emily in de gaten voor meer Pink Gellac News!

Keep you posted!

Liefs,

Leontine, Creative Director Pink Gellac

Geef een reactie