winkelmandje
  • 30 dagen 100% Geld-Terug-Garantie
  • v.a. €65 Gratis verzonden
  • Voor 23.45 besteld, morgen in huis
  • Avondbezorging
Bekend van TV Bekend van MTV Bekend van 24 Kitchen Bekend van TLC
Comodo Secured

Pink Gellac review by ManicTalons| Topcoats

Manic Talons is een Amerikaanse blog over nagellak en nail art, geschreven door Michelle. Zij is moeder van 2 zoons en werkt naast haar blog in een nagelstudio. Aan make-up en kleding hecht ze weinig waarde, haar nagels daarentegen vindt zij ontzettend belangrijk. Zij kan zichzelf uiten met behulp van haar nagels.

 

 

Pink Gellac gel nagellak topcoats.

Ze reviewde en swatchte een paar topcoats en effects. Lees hier haar blogpost!

Ze gebruikt hem bij bijna iedere manicure die ze aanbrengt, de Pink Ultra Shine. Deze topcoat hoef je niet af te nemen met Cleaner, omdat deze geen plakkerige laag heeft. De Shine reflecteert geweldig en Michelle heeft zo'n shiny topcoat dan ook nog nooit gezien.

Pink Gellac gel nagellak topcoats Ultra Shine Pearl Topcoat

De Pink Ultra Shine is er ook in een shimmer versie. De Pink Ultra Shine Pearl heeft een zilveren glitter, die er gaaf uitziet over een nail art. Deze topcoat heeft geen plakkerige laag en hoeft na het uitharden niet afgenomen te worden met Cleaner. Deze topcoat is niet zo shiny als de Ultra Shine door de glitters, maar alsnog is de shine zeker aanwezig.

De effects zijn geen kleuren die op zichzelf gedragen kunnen worden, maar in combinatie met een toffe kleur misstaan deze topcoats niemand!

Pink Gellac Gelpolish Topcoats Review

De effect Silver Foil is een topcoat met zilveren flakes, die een feestelijke look geeft aan je nagels. Breng deze topcoat aan op een zwarte nagellak kleur voor een toffe look!

Effect Gold Foil is een topcoat met gouden flakes Effect Gold Foil Topcoat

De effect Gold Foil is een topcoat met gouden flakes. Michelle swatchte deze kleur over Lipstick Red, dit geeft een ontzettend gaaf effect!

Zijn jullie ook fan van onze topcoats?

Liefs,

Lucinda, Pink Gellac Team

Geef een reactie