winkelmandje
  • 30 dagen 100% Geld-Terug-Garantie
  • v.a. €65 Gratis verzonden
  • Voor 23.45 besteld, morgen in huis
  • Avondbezorging
Bekend van TV Bekend van MTV Bekend van 24 Kitchen Bekend van TLC
Comodo Secured

Pink Gellac Review by Beautyill | VIP Collection

Beautyblogster Helen van het beautyblog Beautyill heeft een blog geschreven over de nieuwe Pink Gellac VIP Collection. Ze heeft de 5 nieuwe kleuren uitgebreid getest en het resultaat is buitengewoon mooi. De foto's die ze bij haar tekst heeft geplaatst zijn schitterend en zeker de moeite waard om te bekijken! Een Pink Gellac Review over haar Pink Gellac VIP Collection blog kan daarom niet ontbreken! Ook plaatst Helen iedere ochtend om 7 uur een nieuwe review, artikel of look. Ze is super goed in het maken van nail arts en schrijft en filmt hier onder andere over!

Review VIP Collection by Beautyill.

Pink Gellac, gel nagellak, gelnagellak, nagellak, gel, nagel, nagels, VIP Collection, review, gel nagels review

In haar blog, over de Pink Gellac VIP Collection, schrijft Helen over hoe wij geïnspireerd zijn geraakt om 5 prachtige roze kleuren te creëren. Elke kleur is natuurlijk uniek en daar heeft Helen genoeg over te vertellen. Zo schrijft ze heel enthousiast over de kleur 181 Partylicious Pink. Dit is Helen haar favoriete kleur uit de VIP Collection. Als je wil weten waarom kan je haar blog hier lezen!

Pink Gellac roze gel nagellak

Kennen jullie blogster Hellen van het beautyblog Beautyill al? Wat vinden jullie van haar blog en is de 181 Partylicious Pink ook jouw favoriet? Of heb je een andere lievelingskleur uit de VIP Collection? Ik ben erg benieuwd naar jullie reacties!

Liefs,

Ashanti | Team Pink Gellac

Geef een reactie