winkelmandje
  • 30 dagen 100% Geld-Terug-Garantie
  • v.a. €65 Gratis verzonden
  • Voor 23.45 besteld, morgen in huis
  • Avondbezorging
Bekend van TV Bekend van MTV Bekend van 24 Kitchen Bekend van TLC
Comodo Secured

Pink Gellac Review by Beautyill | Pink Gellac Starter set

Beste Pink Gellac fans! Ik wil jullie heel graag kennis laten maken met een super leuke beautyblogster! Hellen van het beautyblog Beautyill. Deze dame schrijft en filmt over nail art en plaatst elke dag om 7 uur ' s ochtends een nieuw review, artikel of look op haar beautyblog! Wat haar zo bijzonder maakt is haar enthousiasme en passie voor haar vak! Daarnaast maakt ze ook te gekke foto's en zijn haar teksten heel duidelijk. Nu heeft ze de Pink Gellac starter set uitgebreid getest en hier een leuk blog over geschreven. Een Pink Gellac Review over haar Pink Gellac starter set mag natuurlijk niet ontbreken!

Review Pink Gellac Starter set by Beautyill.

In haar blog beschrijft Helen kort haar voorkeur, waarom zij het liefste gel nagellak gebruikt. Na het beschrijven van de inhoud van de Pink Gellac starter set vertelt ze hoe ze de producten heeft aangebracht. Dit doet ze heel gedetailleerd. Zo beschrijft ze de geur en de uithardtijden van de lamp.

Pink Gellac, gel nagellak, gelnagellak, nagellak, gel, nagel, nagels, starter set, review, gel nagels review

Pink Gellac hechting tips

Wat Helen ook heeft meegenomen in haar Blog over de Pink Gellac starter set zijn de tips die de houdbaarheid van de gel nagellak behouden! Het zijn 10 tips die je zeker kan toepassen om langdurig te genieten van perfect gelakte nagels!

Kortom, Helen van Beautyill is zeer tevreden over de Pink Gellac starter set en geeft aan dat het een van het fijnste gel nagellak systeem is dat ze ooit geprobeerd heeft! Ben je na het lezen van deze review benieuwd naar Helen haar volledige blog over de Pink Gellac starter set? Dan kan je haar blog hier terug lezen!

Wat vinden jullie van haar beautyblog Beautyill? En wat vonden jullie van de starter set? Of heb je een andere Pink Gellac starter set aangeschaft? Wat waren jullie bevindingen? Laat het ons weten!

Liefs,

Ashanti | Team Pink Gellac

Geef een reactie