winkelmandje
  • 30 dagen 100% Geld-Terug-Garantie
  • v.a. €65 Gratis verzonden
  • Voor 23.45 besteld, morgen in huis
  • Avondbezorging
Bekend van TV Bekend van MTV Bekend van 24 Kitchen Bekend van TLC
Comodo Secured

Pink Gellac op TV!

Pink Gellac op TV! Benieuwd waar wij ons mee bezig houden? Nou dat ga ik je vertellen, want geen één dag is saai bij Pink Gellac! Vorige week vrijdag hebben we bijvoorbeeld écht iets heel leuks gedaan. We hadden TV-opnames voor het Net 5 programma 'Wat Vrouwen Willen'. Heel leuk maar toch ook een beetje spannend! Daar zit je dan met een mega camera op je gezicht gericht. Vooral niet in paniek raken en gewoon blijven lachen. We hebben het ontzettend naar ons zin gehad! Benieuwd naar het eind resultaat? Kijk dan aanstaande zaterdag om 15.30 uur op Net 5!

Pink Gellac op Net 5!

Wat vooraf ging aan de opname

De voorbereidingen startte al een zekere twee maanden geleden. Druk in de weer, wat willen we nou precies laten zien in 3 minuten op TV? Naast dat jullie dat aankomende zaterdag gaan zien is er een heel script gemaakt. Genoeg tijd zou je zeggen maar op het laatste moment moeten er toch nog veel dingen gebeuren. Het hele huis van mijn collega Lotte moest verbouwd worden naar een set, er werden toch nog wat nieuwe accessoires gekocht om het nog gezelliger te maken en hebben we speciale Pink Gellac Cupcakes laten maken en ga zo nog maar even door.

Pink Gellac, gel nagellak, tv, Net5, Wat Vrouwen Willen Pink Gellac bij Wat Vrouwen Willen van Net 5

Op de dag zelf ben ik eerst langs kantoor geweest, klantenservice gaat gewoon door en rond twaalf uur was ik aanwezig op “de set”. Nog drie uur de tijd tot dat de opnames beginnen. Eerst even gezellig met alle meiden een kop thee gedronken, laatste ideeën doorspreken en vervolgens omkleden en de make-up in. Laten Michelle en ik nou in het weekend ook bij een Parfumerie werken en ook nog eens heel handig zijn met Make-up en haar. Deze taak was dan ook zeker aan ons weggelegd. Stonden we dan met zijn allen in de badkamer te Make-uppen, haren doen, nog eens oefenen. Ohje, half drie en de deurbel gaat al. We zijn nog lang niet klaar! Snel doorwerken en gelukkig zagen we er allemaal picobello uit en hadden we er zin in! Ready for take one!

Pink Gellac, gel nagellak, tv, Net5, Wat Vrouwen Willen Presentatrice Anouk laat haar nagels doen door Michelle!

Pink Gellac bij 'Wat Vrouwen Willen!'

Het programma wordt gepresenteerd door Anouk van Kooijk, de duizendpoot met veel ervaring op het gebied van dans, zang en acteren. Erg spontane en aardig en liet je zeker op je gemak voelen voor de camera. Voor haar is het de normaalste zaak om gefilmd te worden en zijn er geen zenuwen te bekennen. Nou zaten we toch best wel zenuwachtig op onze stoeltjes. Hopelijk gaat het lakken goed, loop ik niet rood aan, ga ik niet stotteren. Allemaal dingen die rond dwalen in je hoofd. Op zich was ik nog best rustig maar gezonde spanning is altijd goed toch! Dan presteer je het beste. De opnames gingen heel snel. In vergelijking met de voorbereiding waar je twee maanden mee in de weer bent, waren de opnames binnen 2 uur klaar. Is het nu al klaar? Ja, het is al klaar en wat een opluchting! Ik heb zeker genoten en ben weer een ervaring rijker.

Pink Gellac, gel nagellak, tv, Net5, Wat Vrouwen Willen Presentatrice Anouk in gesprek met onze Lotte

Allemaal kijken dus aanstaande zaterdag 28 november om 15.30 uur!

Liefs, Sharella

Ps: Heb je de uitzending gemist? Geen paniek! De uitzending wordt de volgende dagen herhaald:
Zondag 29 november : 08.00 uur
Zaterdag 5 december : 15.00 uur
Zondag 6 december : 08.00 uur

Geef een reactie