Nail Art Brushes

6 Nail Art Tools van hoge kwaliteit, speciaal ontwikkeld voor het creëren van de mooiste Nail Art en designs. Deze tools zijn onmisbaar voor elke Nail Art lover, zowel beginners als professionals!


Fan Brush

Met de Fan Brush breng je gemakkelijk spikkelpatronen aan. Dip de Fan Brush in de gellak en breng dit vervolgens al stippelend aan op de nagel. Dankzij de waaiervorm van dit penseel zijn ook losse glitters ook eenvoudig aan te brengen!  

Pink Gellac Nail Art Tools Fan Brush


Detail Brush

Picasso op je nagels? Creëer strakke, dunne lijnen met de Detail BrushZo kun je gedetailleerde designs moeiteloos aanbrengen op je nagels.   

Pink Gellac Nail Art Tools Detail Brush

 

Dotting Tool

Dé must have voor elke Nail Art lover: de Dotting Tool. Met een Dotting Tool zet je gemakkelijk stipjes. Beide kanten van de Dotting Tool zijn voorzien van een bolvormig uiteinde, zodat je in een handomdraai aan het werk kan met verschillende formaten.  

Pink Gellac Nail Art Tools Dotting Tool


Flat Brush

De Flat Brush is perfect voor het opvullen en inkleuren van grotere vlakken en het zetten van strakke, brede lijnen, maar ook voor de one-stroke techniek.  

Pink Gellac Nail Art Tools Flat Brush


French Manicure Brush

Vanaf nu is een klassieke French Manicure of een Color French super gemakkelijk om te creëren! Dankzij de schuine vorm van dit penseel kan je gemakkelijk een French Manicure smile-line aanbrengen.

Pink Gellac Nail Art Tools French Manicure BrushPink Gellac Nail Art Tools French Manicure Brush

De Brushes zijn natuurlijk ideaal te gebruiken in combinatie met het Nail Art Pallete. Bekijk hier alle Nail Art producten.

Veel plezier en succes met het maken van jouw mooiste Nail Art kunsten!

Liefs,
Team Pink Gellac