Gellak Manicures en Acryls zijn volledig verschillend

Acrylnagels worden vaak verward met gel nagellak omdat mensen denken dat het zelfde is. Maar dat is dus absoluut niet het geval. Acrylnagels worden gemaakt met lijm en poeder gedrenkt in oplosmiddel.

Gel Nagellak Starter Set Kopen

Ze worden voornamelijk gebruikt om de nagel langer te maken of om een ​​sterkere toplaag over de natuurlijke nagel te krijgen. Veel vrouwen vinden lange nagels mooi en kiezen daarom acrylnagels. Soms zijn acrylnagels in kleuren verkrijgbaar, maar meestal zijn ze helder en komen in een natuurlijke kleur. Het verwijderen van acrylnagels en kan alleen door iemand gedaan worden die ervaring heeft anders kan je de nagels behoorlijk beschadigen.

Wat is een gel manicure?
Veel mensen geven de voorkeur aan een gel manicure, omdat deze bijna geurloos is, maar ook omdat het meestal langer meegaat. Als je gel nagellak gebruikt moeten je nagels ook niet gepolijst of opgevuld worden zoals bij acrylnagels en de kleur kan makkelijk weer verwijderd worden. Een gel manicure wordt aangebracht zoals normale nagellak het enige verschil is dat het onder een UV lamp wordt uitgehard. Doordat de nagellak is gebaseerd op gel blijft het langer zitten.

Voordelen van gel nagellak

 

1. Je kunt gel nagellak thuis zelf aanbrengen en verwijderen.

Als je niet naar de salon wilt gaan, Kan je de gel nagellak makkelijk zelf aanbrengen met een Pink Gellac starter set. Ook verwijderen gaat makkelijk door goed de instructies te volgen. Je moet alleen voorzichtig zijn:

1. » Koop een remover set.
2. » Gebruik de remover wraps en drenkt ze in de remover en doe ze op de top van je nagel.

Afhankelijk van de dikte van de gel kan dit 15 minuten duren tot het los komt. Wanneer de gel los komt of afglijdt, gebruik dan voorzichtig een bokkenpootje om de gel van je nagelbed te verwijderen (niet vijlen!).

Koop hier je gellak starter set

 

2. Als je een gel manicure zelf doet, zorg er dan voor dat je nagelbedden wordt gehydrateerd.

Met het gebruik van nagelriemolie (cuticle oil) of vochtinbrengende crème. Zelfs als je geen gel manicure doet, helpen deze producten je nagels gezond en sterk te houden.

 

3. Gellak gaat in het algemeen twee weken mee.

Het beste van gellak is hoe lang het blijft zitten. En kan de perfecte oplossing zijn omdat het ongeveer twee volledige weken blijft zitten zonder chippen. (Ja, het is geweldig.) Maar hoe lang het blijft zitten hangt ook af hoe het is aangebracht. Goed ontvetten is meestal en goede tip en dunne laagjes aanbrengen voor een goed glanzend eindresultaat.

Wil je meer weten over welke kleuren wij hebben, bezoek dan onze gel » nagellak kleuren sectie