winkelmandje
Morgen in huis, 30d 100% Geld-Terug-Garantie
  • 30 dagen 100% Geld-Terug-Garantie
  • v.a. €65 Gratis verzonden
  • Voor 23.45 besteld, morgen in huis
  • Bel 035 737 04 57

How to swatch Pink Gellac gel nagellak

Dagelijks delen wij leuke nagellak swatches van onze trouwe fans. Van een toffe nail art tot een klassieke effen kleur. Wil je ook dat wij jouw swatch delen op onze Facebookpagina? Lees dan snel verder om te zien hoe je kans maakt!

 

 


#1 Nagelverzorging
Om een mooie swatch te maken is het belangrijk dat je nagels goed verzorgd zijn. Duw je nagelriemen terug en vijl je nagels gelijk qua lengte en vorm. Heb je droge nagelriemen? Vet deze dan dagelijks in met Cuticle Oil om ze te verzorgen!

 

 

#2 Nagels lakken
Naast de verzorging is het lakken van de nagels ook heel belangrijk. Breng dunne laagjes aan van de gel nagellak zodat je geen bolling creëert. Hou voldoende ruimte over tussen de nagelriemen en de Pink Gellac nagellak. Besteed hier extra aandacht aan! Heb je per ongeluk geknoeid? Verwijder de gel nagellak met cleaner op een Nail Wipe of een kwastje.

 

 

#3 Gel nagellak fles van Pink Gellac
Om gedeeld te worden op onze Facebookpagina dient het flesje van Pink Gellac zichtbaar te zijn. Wij raden aan om het flesje vast te houden met het logo voorop. Gebruik het flesje van de kleur die je hebt gebruikt!
Heb je meerdere kleuren gebruikt, kies dan eentje uit.

 

 

#4 Nemen van de foto
Neem je foto… soms duurt het eventjes tot dat je de perfecte shot hebt doordat je je vingers op de juiste manier moet positioneren. Span je vingers niet aan en hou een relaxte houding aan met je vingers.
Je kan prima de camera van je telefoon gebruiken, gebruik het liefst de HDR-instelling van de telefoon camera.

 

 

#5 Belichting
De belichting van de foto is bijna even net zo belangrijk als het lakken van je nagels! Speel met de verschillende soorten lichtinval die je hebt. Het best eis om de foto te nemen bij natuurlijk daglicht. Neem nooit een foto met flits of wanneer de zon volop schijnt! Dit zorgt ervoor dat de kleur afwijkt dan dat hij is.

 

 

#6 Achtergrond
Kies voor een neutrale achtergrond wanneer je een drukke nail art hebt aangebracht. Bij een neutrale/effen kleur kan je een drukke achtergrond gebruiken.
Het is natuurlijk erg belangrijk dat de focus op jouw nagels ligt en niet op de drukke achtergrond!

 

 

Zelf heb ik moeite met het positioneren  van mijn vingers en ik neem met gemak tienallen foto's omdat ik het net anders wil. Wij vinden het onwijs leuk om al jullie creaties te zien op Facebook. Ik ben benieuwd welke tip jou gaat helpen!

Liefs,
Naama

Team Pink Gellac

 

Geef een reactie