winkelmandje
  • 30 dagen 100% Geld-Terug-Garantie
  • v.a. €65 Gratis verzonden
  • Voor 23.45 besteld, morgen in huis
  • Avondbezorging
Bekend van TV Bekend van MTV Bekend van 24 Kitchen Bekend van TLC
Comodo Secured

Hoe voorkom je chips in je Pink Gellac manicure?

pink_gellac_gel_nagellak_kleur_276_powdered_mauveWat is er irritanter dan een chip in je nagellak? Gelukkig hebben wij een paar kleine tips om langer van je verse manicure te genieten. Dat geweldige gevoel dat je krijgt wanneer je met nieuwe nagels de salon uit komt lopen. Dat wekenlang zelfs na eindeloos whatsappen, drankjes vasthouden voor de perfecte insta foto. Want ja het leven moet leuk blijven. Benieuwd hoe je nagels in topconditie blijven? Lees dan verder. 

 

 

Bye bye, allesreiniger 

Mooie nagels gaan voor schoonmaak sessies. De chemicaliën in schoonmaakproducten zorgen er namelijk voor dat je nagellak uitdroogt, oplost (vooral wanneer het bleekmiddel betreft) of bevatten zelfs aceton. Ook water zorgt er voor dat je nagellak verzwakt. Laat die schoonmaak sessies aan iemand anders over. Je lover, huisgenoot of moeder bijvoorbeeld. 

 

Blijf cool 

We houden allemaal van een lang, warm bad. Of een hete douche. Oh en niet te vergeten ook de sauna natuurlijk, de perfecte manier om afvalstoffen uit te zweten en de dag van je af te wassen. Maar die warmte en de stoom kunnen wel je manicure aantasten, door de lak los te weken. Net zoals warm water daarom is een oplossing hiervoor om rustig aan te doen met warm water. 

 

Relax je nagelriemen

Er is een hele goede reden voor het feit dat je nagelstylist je manicure afsluit met een goede lik Cuticle Oil. Sterker nog het is misschien wel het belangrijkste onderdeel van je manicure. Het wordt beter opgenomen dan kokosolie (en die maakt je huid al super zacht) en bevat de perfecte combinatie van ingrediënten (vitamine A, E, B1 en B2) die je nagels sterk en gezond maken. Je huid neemt de olie razendsnel op waardoor je het elke dag kan aanbrengen zonder dat alles onder de olie zit. 

 

Weersta de verleiding

knippen is ten strengste verboden. Het breekt de seal, zodat nagellak makkelijk splijt en loslaat. Zo bestaat er een kans dat er water onder de lak komt en dat is zeker niet de bedoeling. Vijlen doet precies hetzelfde, dus blijf ver van je vijl vandaan! Alles wat je nagels kan splijten kan leiden tot die vervelende chips. 

 

Kies je nagellak verstandig

Kies een kleur die aansluit bij de kleur van je natuurlijk nagel. Chips vallen meer op bij andere kleuren zoals fel rood of donkergroen. Bij nude kleuren valt dat veel minder op.  Ook met glitter nagellak zit je goed. Je hebt namelijk een super scherpe blik nodig om chips te spotten. Begint je nagellak te chippen? Probeer er echt vanaf te blijven!

 

Ik hoop dat ik je nu zo veel mogelijk heb geïnformeerd met alles wat je dus niet moet doen! Hopelijk blijft je Pink Gellac nu nog langer zitten!

 

Liefs Iris

Team Pink Gellac

Geef een reactie