winkelmandje
  • 30 dagen 100% Geld-Terug-Garantie
  • v.a. €65 Gratis verzonden
  • Voor 23.45 besteld, morgen in huis
  • Avondbezorging
Bekend van TV Bekend van MTV Bekend van 24 Kitchen Bekend van TLC
Comodo Secured

Hoe verwijder je Pink Gellac?

Yes, het is weer tijd voor een nieuwe kleur op je nagels! Maar eerst moet natuurlijk de oude gellac manicure eraf. Pink Gellac heeft hier de perfecte producten voor. Hierdoor kun je het gemakkelijk zelf verwijderen en weer een nieuwe gellac kleur aanbrengen. Omdat gelnagellak is ontworpen om lang te blijven zitten, verwijder je de gelnagellak op een andere manier dan reguliere nagellak. Daarom hebben wij voor jou alle stappen even op een rijtje gezet!

 

Stap 1 : Zet je spullen klaar! 

Om je gelnagellak zelf te verwijderen heb je het volgende nodig : 

 

Stap 2 : Vijl voorzichtig je nagels. 

Neem de nagelvijl en vijl de topcoat voorzichtig mat. Let op, het is niet de bedoeling dat je al het product weg vijlt. Wanneer de toplaag mat is gevijld, kan de Pink Remover beter doordringen tot de gellac en is de gellac gemakkelijker te verwijderen.

 

 

 

 

Stap 3 : Breng de Remover Wraps aan. 

Doordrenk de Remover Wraps met Pink Remover.

 

 

 

 

 

Stap 4 : Wikkel je nagels in aluminium. 

Plaats de Remover Wrap met de kant van het watje op de nagel en wikkel de Remover Wrap om de vinger. Dan is het nu tijd voor je favoriete serie! 

 

 

 

 

Stap 5 : Geduld is een schone zaak. 

Het duurt 15 minuten voor de Remover zijn werk heeft gedaan. De Remover Wrap houdt iets van je lichaamswarmte vast. Dit helpt het proces te versnellen. 

 

 

 

 

 

Stap 6 : Voilà

Verwijder de Remover Wrap, de gellac zou moeten afschilferen. Wanneer er nog iets achterblijft kun voorgaande stappen herhalen. Wanneer je nagels schoon zijn, ga je er nog even overheen met de nagelvijl. Dit zal de laatste restjes verwijderen en je nagels schoon en kaal achterlaten. 

 

 

 

 

Nu je nagels weer helemaal schoon zijn kun je je nagelriemen verzorgen met onze Cuticle Oil. Heb je gel polish inspiratie nodig of wil je kijken welk lakje je de volgende keer gaat kopen? Kijk dan even op ons Instagram account! @PinkGellac

 

 

 

 

 

 

Liefs Iris

Team Pink Gellac

Geef een reactie