winkelmandje
  • 30 dagen 100% Geld-Terug-Garantie
  • v.a. €65 Gratis verzonden
  • Voor 23.45 besteld, morgen in huis
  • Avondbezorging
Bekend van TV Bekend van MTV Bekend van 24 Kitchen Bekend van TLC
Comodo Secured

Hoe breng je Pink Gellac goed aan?

Heb je ook vaak struggles met het aanbrengen van gel nagellak, blijft het plakken of wordt het niet mooi? Lees dan even verder, want wij vertellen je precies hoe je Pink Gellac kan aanbrengen. 

 

Als eerste stap is het heel belangrijk dat je je nagels goed schoon maakt. Zorg dat het doekje goed vochtig is van de Cleaner. Dit zorgt ervoor dat je nagel ontvet wordt. Dit is een erg belangrijke stap want als je nagel nog vet is dan blijft de gellac niet goed zitten. 

 

Er zijn 3 punten die erg belangrijk zijn om te onthouden. Let erop dat je niet te veel lak op het kwastje laat zitten, zo kun je mooie dunne laagjes lakken. Ook dat je niet te dicht tegen de randen en de nagelriemen aan gaat. Zorg er ook voor dat je goed over de tip lakt. Het is belangrijk dat je deze 3 punten bij elke laag volgt. Bij de base, kleur en de top.

 

Na een laagje Basecoat zijn we bij de eerste kleurlaag aangekomen. Ook hier zijn de 3 punten die hierboven staan erg belangrijk. Vervolgens kan de tweede kleurlaag erover. Omdat we met dunne laagjes werken geeft een tweede laagje nog net iets meer dekking. 

 

Als de kleur er mooi op zit en je bent tevreden dan kun je door naar de Topcoat. Dit gaat ook weer hetzelfde als de vorige laagjes. Als je je nagels zo lakt met deze tips moeten ze ongeveer 2 weken mooi blijven. Mocht de gellak er na 2/3 dagen al vanaf gaan kan het zo zijn dat je een van de 3 punten niet goed hebt uitgevoerd. 

 

Als laatste doe je nog een keertje je nagels Cleaner zodat het plak laagje er vanaf gaat. Zo heb je dan perfecte nagels voor twee weken! 

 

 

 

 

 

 

Lief Iris

Team Pink Gellac

Geef een reactie