Het is weer bijna zover, Halloween! In Nederland is dit niet een hele happening al hoewel het wel steeds populairder wordt. In het buitenland zijn de mensen er al maanden van te voren mee bezig. De kostuums worden uitgezocht, de pompoenen uitgehold en de huizen versierd. Alles voor een zo eng mogelijke look! Op de avond zelf hoor je kinderen 'trick or treat' schreeuwen en de harde muziek van de feestende tieners door de straten galmen.

Pink Gellac Halloween nail art en korting!

Om toch een beetje mee te doen aan de buitenlandse traditie hebben we een Halloween Nail Art gemaakt. De Halloween Nail Art kun je combineren met één kleur nagellak bijvoorbeeld de toepasselijke kleur 151 Halloween Orange. Je kunt er ook voor kiezen om op elke nagel een andere nail art aan te brengen. Maak je compleet eigen look!

De stappen zullen nu uitgelegd worden vanaf het moment dat de kleur wordt aangebracht. Vergeet dus het stappenplan voor het aanbrengen van de gel nagellak niet!

"De verschillende Halloween Nail Arts om je perfecte look te maken!"

Pink Gellac, Nail Art, Halloween, Pink Gellac gellak Halloween Nail Art

Pink Gellac Halloween Nail Art

BLOODY FINGER:
De eerste van de Halloween Nail Art serie is de bloederige vinger. Deze nail art is het makkelijkst om te maken! Breng de kleur 101 Soft White aan tot dat hij goed dekkend is. Ik heb drie lagen van de kleur aangebracht. Vervolgens breng je de kleur 107 Cheerfull Red aan op een wit papiertje zo kan je de vinger er goed in 'dopen'. Zorg ervoor dat er een dun laagje op je vinger is aangebracht en maak een afdruk op de nagel. Breng een laagje Shine aan en je nagels zijn helemaal Halloween proof!

COBWEB FROM THE HOUSE SPIDER
Breng de kleur 120 Beautiful Black aan. De kleur moet geheel dekkend zijn. Een goed penseel is nu je beste vriend! Zorg ervoor dat er een klein beetje van de kleur 101 Soft White op je penseel zit, zet nu een schuine verticale streep van boven naar onder. Zet nog twee strepen naast de middenstreep. Verbind de 3 strepen met elkaar, zo komt de Halloween Nail Art tot stand!

CUTE SPIDER
Normaal gesproken zijn spinnen erg eng, deze valt dan toch nog wel mee! Deze nail art verdient dus zeker een plekje in de Halloween Nail Art serie. Je begint met het aanbrengen van de 151 Halloween Orange, breng vervolgens een groot rondje in het midden van de nagel. Gebruik natuurlijk de zwarte kleur 120 Beautiful Black! Je begint nu om ste beurt met de pootjes aan te brengen, op de foto is dit duidelijk te zien. Zet vervolgens twee witte puntjes van 101 Soft White. Als de witte kleur uitgehard is onder de lamp breng je daarin weer de zwarte kleur aan. De spin kan nu eindelijk kijken, en is helemaal klaar!

DEAD HEAD
De doodskop is de laatste van de Halloween Nail Art serie. De kleur 101 Soft White is de eerste laag voor deze nail art. Vervolgens begin je met het aanbrengen van twee grote stippen die de ogen zullen worden. Een omgekeerd hartje voldoet prima als neus van de doodskop. Als de ogen en neus aangebracht zijn kun je gaan beginnen met de inkepingen hierdoor ontstaat het gezicht van de enge nail art! Een paar tanden erbij en je nail art is bijna klaar. Je kunt er voor kiezen om nog een hoofd er aan te maken of dat je de bovenkant wit laat dit hangt geheel van je eigen nagel af!

Een tip is om minimaal de dubbele droogtijden aan te houden, anders kan het voorkomen dat de gellak gaat uitlopen en dat is zonde van je Halloween Nail art! Als de kleur niet helemaal dekkend is laat de kleur dan eerst uitharden en breng dan rustig nog een laagje aan.

Speciaal voor Halloween ontvang je dit weekend met de code HALLOWEEN15 € 5,- van ons cadeau! Shop snel een nieuw kleurtje of vul je set aan want de code is geldig tot 2 november 2015!

Fijne Halloween allemaal!

GRTZ,

Michelle, Pink Gellac Redactie