winkelmandje
Morgen in huis, 30d 100% Geld-Terug-Garantie
  • 30 dagen 100% Geld-Terug-Garantie
  • v.a. €65 Gratis verzonden
  • Voor 23.45 besteld, morgen in huis
  • Bel 035 737 04 57

Halloween Nail Art met Pink Gellac

It is our favorite time of the year! Halloween is een feestdag waar wij het hele jaar al naar uit kijken. De griezelige feestjes en thema's die je overal terug ziet komen. Sofie van The nail art spot heeft een Halloween nail art gecreëerd die wij al te graag met jullie delen!

 

 

 

 

 

  • Bereid je nagels voor door ze in vorm te vijlen en de glans te verwijderen. Vergeet niet de nagels goed te ontvetten met cleaner en breng de primer aan op de toppen van je nagels. Begin met het aanbrengen van een laagje Base2 en hard deze 15 seconden uit onder een LED lamp en 30 seconden onder een UV!
  • Lak de nagels de de Pink Gellac lak in 162 Intergalactic Purple. Hard de gellac uit onder de lamp, 60 seconden LED/120 seconden UV.
  • Met een sponsje breng je nu de lak 101 Soft White aan op de bovenste helft van de nagel. Hard de gellac uit onder de lamp, 60 seconden LED/120 seconden UV. Herhaal deze stap tot er voldoende dekking.
  • Met de kleur 120 Beautiful Black en een dun kwastje maak je een spinnenweb door allereerst een aantal lijnen naast elkaar in de lengte van de nagel te trekken die lichtelijk naar elkaar toe lopen. Daarna trek je kleine lijntjes met een klein boogje tussen al deze lijnen om het spinnenweb af te maken. Om uitlopen en het dikker worden van de lijnen te voorkomen, kun je er voor kiezen om tussendoor uit te harden. Hard de gellac uit onder de lamp, 60 seconden LED/120 seconden UV.
  • Om het design nu af te maken kun je nog een spin toevoegen op een van je nagels of op allemaal. Opnieuw met de Pink Gellac kleur 120 Beautiful Black en allereerst een dotting tool waarmee je een kleine en een grote stip tegen elkaar aan op de nagel zet in het spinnenweb of ergens anders op de nagel. Deze grote stip maak je met een dun kwastje iets langwerpiger om het lijf van de spin te creëren. Daarna geef je het lijfje acht spinnenpootjes. Als extra stap kun je het lijfje van de spin ook een beetje glitterig maken door 162 Intergalactic Purple te mengen met het zwarte lijfje. Hard de gellac uit onder de lamp, 60 seconden LED/120 seconden UV.

Veel plezier met het aanbrengen van deze griezelige nail art! Deel jouw Halloween manicure met ons op Facebook!

Veel succes en een fijne Halloween!

Vriendelijke groeten,

Sofie Dijkstra - thenailartspot

Geef een reactie