winkelmandje
  • 30 dagen 100% Geld-Terug-Garantie
  • v.a. €65 Gratis verzonden
  • Voor 23.45 besteld, morgen in huis
  • Avondbezorging
Bekend van TV Bekend van MTV Bekend van 24 Kitchen Bekend van TLC
Comodo Secured

Gescheurde nagel repareren met de Pink Gellac Base Extend

Oh nee, een gescheurde nagel! Vreselijk. Al helemaal als je al zo veel moeite hebt gedaan om ze lang en sterk te krijgen! Want laten we eerlijk zijn, ongelijke nagels zijn voor de meesten geen mooie of verzorgde look. Is je nagel knippen dan echt de enige optie? Gelukkig niet! Als je in bezit bent van een Pink Gellac Starter kit hebben wij de oplossing voor je!

Gel Nagellak Starter Set Kopen

Wat heb je nodig?

Voorbereiding

Om te zorgen dat je gescheurde nagel goed wordt gemaakt en niet verder inscheurt is het belangrijk om de nagel goed voor te bereiden.  Ontvet de nagels goed met een wipe met Nail Cleaner en  breng vervolgens de primer aan rond de scheur.

Repareren

Pak nu je Base Extend erbij. De Base Extend is goed voor het repareren van scheurtjes in je nagels omdat deze net wat dikker is en makkelijker de scheur kan bedekken. Met het kwastje kan je een druppel aanbrengen op het stukje gescheurde nagel. Zorg ervoor dat dit goed in de scheur zit met een Orange Woodstick. Laat het vervolgens uitharden onder de UV (120 sec.)  of LED lamp (60 sec)

De volgende stap is om je nagel weer egaal te maken. De druppel zal op dit moment nog goed te zien zijn op de nagel, dus vijl deze egaal met een white block of vijl zodat de druppel niet meer te zien is op de nagel.

Lakken

Als het goed is, is de scheur nu goed bedekt en kan je de nagel weer verder behandelen zoals al je andere nagels. Wil je hiervan een uitgebreide uitleg? Dan verwijzen we je door naar onze cursussen.

Makkelijk toch? Het kost maar een paar stappen extra maar zo heb je nog steeds je mooie lange nagels.

Geef een reactie