Onze gelnagellak, Pink Gellac, staat in de “Big Wedding Issue” van de Grazia als Ibiza inspired Place to Be, daar zijn wij superblij mee! Ga jij deze zomer naar Ibiza? Dan is Pink Gellac volgens Grazia de absolute must-have deze zomer!

De Grazia verteld je deze week ook What to Wear als je zelf de bruid bent of als gast bent uitgenodigd voor een bruiloft. Ook showen bekende brides hun droomjurken voor the big day in deze editie van de Grazia.

 

 

Pink Gellac gelnagellak Kortingscode.

gelnagellak, Pink Gellac, Gellak, Grazia, Media

Ga je zelf binnenkort trouwen? Of ben je uitgenodigd als gast? Dan moeten je nagels er natuurlijk ook op en top uitzien! Met Pink Gellac is dat geen enkel probleem en heb jij tijdens deze grote dag geen omkijken naar jouw gelakte nagels!

Met de komst van Pink Gellac brengt je zelf, gemakkelijk, gelnagellak aan die twee weken zonder beschadigingen en met een fantastische glans blijft zitten. Wij de complete Pink Gellac Starter Set voor je samengesteld zodat je met deze gellak set direct alles in huis en direct aan de slag kunt gaan.

Geen bruiloft in het verschiet? No worries, Pink Gellac komt altijd van pas. Grazia heeft Pink Gellac niet voor niks genoemd als must-have voor deze zomer 🙂

Pink Gellac Nagellak met korting!

Gelnagellak shoppen met korting? Check dan snel deze Gracia en vind de Pink Gellac kortingscode op de Ibiza Places to Be pagina in de Grazia. Heb je de Pink Gellac kortingscode gevonden, wissel deze dan in voor 30 juni 2015 op onze Pink Gellac Shop.

gelnagellak, Pink Gellac, Gellak, Grazia, Media

Pink Gellac, verkozen tot zomer must-have door de Grazia

Veel lees- en shopplezier 😉

GRTZ, Team Pink Gellac