Gellak verwijderen

Wij zijn natuurlijk heel blij dat gellak minimaal 14 dagen blijft zitten. Dit betekent echter wel dat het verwijderen van gellak iets meer tijd kost dan het verwijderen van normale nagellak. Lees snel verder om erachter te komen hoe jij je gellak moet verwijderen. 

 

 

Stap 1:

Voor het verwijderen van gellak vijl je eerst de (Ultra) Shine laag van je nagel. Gebruik hiervoor een vijl en zorg dat dat je secuur langs de nagelriemen vijlt. Doordat je de toplaag al van de gellak verwijdert met de vijl zal de remover makkelijker inweken bij de overige lagen.   

 

Stap 2:

De gelnagellak moet worden ingeweekt met remover, dit is het makkelijkst om te doen met onze Remover en een Nailwrap. Doordrenk een Nailwrap met Remover en wikkel de wrap goed om de nagel. Laat dit ongeveer 10-15 minuten intrekken.

 

Stap 3:

Nadat de 10-15 minuten voorbij zijn haal je de Nailwrap van de nagel met een draaiende beweging. Verwijder eerst 1 wrap om te zien of de Remover goed is ingeweekt. Mocht het na 15 minuten nog niet helemaal goed loskomen, probeer dan voorzichtig een laagje weg te vijlen en herhaal stap 2 nogmaals.   

 

 

Stap 4:

Als bij alle nagels de Remover goed is ingeweekt kun je met behulp van de Orange Woodstick de gellak gemakkelijk van de natuurlijke nagel verwijderen.   

 

Stap 5:

Nu de gellak bij alle nagels verwijdert is, kun je de Cuticle Oil Rose of Almond gebruiken om je nagels en je nagelriemen goed te verzorgen.   

 

En je bent weer helemaal klaar om een nieuwe gellak kleur aan te brengen!   

 

Liefs,

Team Pink Gellac