winkelmandje
  • 30 dagen 100% Geld-Terug-Garantie
  • v.a. €65 Gratis verzonden
  • Voor 23.45 besteld, morgen in huis
  • Bel 035 737 04 57

Gellak #200 Burnt Amber | The Hermès Colour

Een van onze opvallendste gellak kleur is misschien wel de #200 Burnt Amber. Deze warm oranje kleur is gewaagd en stijlvol en zeker een van onze persoonlijke favorieten. De kleur is geïnspireerd op een van onze favoriete modehuizen; Hermès!

Hermès Orange
Denk je aan Hermès, dan denk je aan Hermès-orange. De karakteristieke kleur komt veelvoudig terug in de collectie van Hermès. Niet alleen in de fantastische tassen en sjaals, maar ook het logo en de prachtige verpakkingen dragen deze kenmerkende kleur.

Tegenwoordig is het imperium Hermès uitgebouwd met veel verschillende productlijnen: fashion, sieraden, de bekende sjaaltjes, woondekens en meer, maar de Hermès-tassen zijn uiteindelijk het product waar het allemaal mee begon en wat het merk groot heeft gemaakt. Deze tassen zijn onovertroffen iconisch en de droom van elke vrouw. Ze zijn echter zo exclusief dat er heuse wachtlijsten zijn en bovenal zijn de tassen ontzettend duur.

De Kelly-bag
Deze tas is het paradepaardje van Hermès en was de allereerste "It-Bag". De tas is vernoemd naar de enorm populaire filmster en prinses van Monaco; Grace Kelly. Ze was groot fan van de tas. Toen ze zwanger raakte verborg zij haar buik van de paparazzi met de Hermès Kelly Bag,  hierdoor verscheen de tas in bijna alle magazines. Al snel werd het de meest begeerde tas van de jaren 50. Hermès besloot de tas, die toen nog "Sac à Dépêche" ter hernoemen naar de "Kelly Bag".

Leuk weetje, toen Grace Kelly haar arm had gebroken, gebruikte zij een Hermès sjaal als mitella!


De Birkin-bag

Als je denkt dat het succes van de Kelly-bag niet te overtreffen is, think again! De Birkin-Bag is de meest begeerde, maar ook de meest onbereikbare tassen in de modehistorie. De tas is vernoemd naar de franse zangeres Jane Birkin op een vlucht van Parijs naar London naast de chief executive Jean-Louis Dumas zat. De tas werd kort erna geïntroduceerd in 1984 en is sinds de introductie ongekend populair. Om een echte Birkin te bemachtigen sta je soms wel jaren op een wachtlijst, om vervolgens een bedrag van gemakkelijk €10.000 (of zelfs meer) neer te moeten leggen.

Victoria Beckham, Miranda Kerr en Kim Kardashian met de Birkin Bag

De Hermès bag is geliefd onder de celebrities en ik begrijp waarom. Wie droomt er nou niet van een prachtige Birkin of Kelly tas? maar ben bang dat dat voor mij een eeuwige droom blijft. Ik blijf voorlopig mijn nagels gewoon lakken met #200 Burnt Amber voor een Hermès look. Heb jij het er voor over? Het lange wachten en hoge prijs voor deze it-bags? Laat het me weten in de reacties!

Liefs Naama
Team - Pink Gellac

 

Geef een reactie