winkelmandje
Morgen gratis in huis, 30 dagen retourneren
  • 30 dagen retourgarantie
  • v.a. €65 Gratis verzonden
  • Voor 23.30 besteld, morgen in huis
  • Bel 035 737 04 57

Gellak #200 Burnt Amber | The Hermès fashion Colour

Onze nieuwe najaarscollectie, Reminiscence, is geïnspireerd op dé trend kleuren van de grote modehuizen. De opvallendste gellak kleur uit deze collectie is de #200 Burnt Amber. Deze warm oranje kleur is gewaagd en stijlvol en zeker een van mijn persoonlijke favorieten. De kleur is geïnspireerd op een van onze favoriete modehuizen; Hermès!

Hermès Orange
Denk je aan Hermès, dan denk je aan Hermès-orange. De karakteristieke kleur komt veelvoudig terug in de collectie van Hermès. Niet alleen in de fantastische tassen en sjaals, maar ook het logo en de prachtige verpakkingen dragen deze kenmerkende kleur.

Tegenwoordig is het imperium Hermès uitgebouwd met veel verschillende productlijnen: fashion, sieraden, de bekende sjaaltjes en meer, maar de Hermès-tassen zijn uiteindelijk het product waar het allemaal mee begon en wat het merk groot heeft gemaakt. Deze tassen zijn onovertroffen iconisch en de droom van elke vrouw. Ze zijn echter zo exclusief dat er heuse wachtlijsten zijn en bovenal zijn de tassen ontzettend duur. Helaas betekent dit dat ze voor de meeste vrouwen onbereikbaar zijn geworden, maar dromen mag altijd toch?

De Kelly-bag
Deze tas is het paradepaardje van Hermès en was de allereerste "It-Bag". De tas is vernoemd naar de enorm populaire filmster en prinses van Monaco; Grace Kelly. Ze was groot fan van de tas en doordat ze veelvoudig met de tas werd gefotografeerd door de Paparazzi, verscheen de tas in bijna alle magazines. Al snel werd het de meest begeerde tas van de jaren 50. Hermès besloot de tas, die toen nog "Sac à Dépêche" ter hernoemen naar de "Kelly Bag".

De Birkin-bag
Als je denkt dat het succes van de Kelly-bag niet te overtreffen is, think again! De Birkin-Bag is de meest begeerde, maar ook de meest onbereikbare tassen in de modehistorie. De tas is vernoemd naar de franse zangeres Jane Birkin en werd geïntroduceerd in 1984 en is sinds de introductie ongekend populair. Om een echte Birkin te bemachtigen sta je soms wel jaren op een wachtlijst, om vervolgens een bedrag van gemakkelijk 12.000 dollar (of zelfs meer) neer te moeten leggen.

Victoria Beckham, Miranda Kerr en Kim Kardashian met de Birkin Bag

Eerlijk is eerlijk, ik vind het fantastische tassen, maar ben bang dat dat voor mij een eeuwige droom blijft. Ik blijf voorlopig mijn nagels gewoon lakken met #200 Burnt Amber voor een Hermès look. Heb jij het er voor over? Het lange wachten en hoge prijs voor deze it-bags? Laat het me weten in de reacties!

Liefs Lotte
Team - Pink Gellac

 

Geef een reactie