winkelmandje
Morgen gratis* in huis, 30 dagen retourneren
  • 30 dagen retourgarantie
  • v.a. €65 Gratis verzonden
  • Voor 23.30 besteld, morgen in huis
  • Bel 035 737 04 57

Fabulous February Pink Gellac

Het is Fabulous February bij Pink Gellac! Januari is voorbij gevlogen! De goede voornemens die op ons lijstje stonden zijn alweer verwaterd.  We zien de binnenkant van de sportschool al minder en die van de snackbar al wat meer. Misschien niet hoe je de start van 2016 in gedachte had. Maar niet getreurd, februari is hier en het wordt fabulous! Een maand met geweldige acties. Denk liefde, denk vriendschap, denk Pink!

Pink Gellac's Fabulous February.

De gehele maand februari staat in het teken van Actie met de hoofdletter A! Zo kun je elke week weer profiteren van nieuwe aanbiedingen, leuk extra's en prijzen die je echt niet wilt missen. Om te beginnen geven we je de eerste week 5,- euro korting op je gehele aankoopbedrag! De andere kortingen verklap ik nog niet. Maar om geen een actie te missen houdt onze Facebook en Instagram in de gaten en schrijf je in voor onze nieuwsbrief! Let op, elke actie is slechts 1 week geldig, dus wacht niet te lang!

Nieuwe collectie in Februari

Ik weet dat jullie al staan te popelen voor de eerste nieuwe kleuren collectie van 2016 en we kunnen nu alvast verklappen dat deze ook in Fabulous February wordt geïntroduceerd!! We kunnen er nog niet veel over vertellen, maar de collectie is Impressive & Fabulous! Op welke kleuren hopen jullie?

Tijdens de voorjaarsvakantie, waar we stiekem allemaal wel weer aan toe zijn, hoef je je dus geen seconde te vervelen! Dus stay tuned om te horen wat we de rest van Fabulous February voor jou in petto hebben.

Liefs,

Ashanti

Team Pink Gellac

Geef een reactie