winkelmandje
Morgen in huis, 30d 100% Geld-Terug-Garantie
  • 30 dagen 100% Geld-Terug-Garantie
  • v.a. €65 Gratis verzonden
  • Voor 23.45 besteld, morgen in huis
  • Bel 035 737 04 57

Stap Voor Stap Gel Nagellak Tutorial Voor Beginners

Het is niet moeilijk om je nagels te lakken met de gel nagellak van Pink Gellac, top kwaliteit net als bij de nagel salon. Om te beginnen hebt u alleen schone nagels en een gellak starter set van Pink Gellac nodig. Hier onder zijn een paar simpele stappen als je de lak helemaal alleen zou aanbrengen zonder een nagelstyliste.

Koop Gel Nagellak Starter Sets

Maak je nagels klaar
Als je je handen hebt gewassen en ze goed hebt gedroogd, moet je de nagelriemen terugduwen. Deze stap kan gemakkelijk worden uitgevoerd met behulp van de orange woodsticks. Als het moeilijk is om de nagelriemen te duwen, moet u uw nagels een paar minuten in warm water weken zodat de huid mooi zacht wordt.nagelriemen terugduwen

 

 

 

 

 

Wanneer het tijd is om je nagels vorm te geven, vijl je de randen op de gewenste manier met de nagelvijl. Afgezien van een ronde vorm, kunt u altijd een andere vorm uitproberen die lijkt op puntige nagels. Later moet je het oppervlak zachtjes polijsten voor een mooi uiterlijk. Afhankelijk van hoe goed je de nagels vijlt, kun je stof verwijderen of je handen opnieuw wassen. Vervolgens moet u de nagels goed ontvetten met de Pink Gellac nagellak cleaner en dan pas de  primer aanbrengen op de nagels.

nagelvijlen

 

 

 

 

 

Primer aanbrengen
Pink Gellac Primer helpt dat onze nagellak beter blijft zitten. De hoeveelheid primer is afhankelijk van het type nagels dat je hebt en het is beter om 2 dunne lagen aan te brengen. Als je bijvoorbeeld vette nagels hebt, zou je meer primer dan gebruikelijke kunnen gebruiken. Zorg ervoor dat u kleine hoeveelheden gebruikt. Later moet u de primer gedurende 15 seconden natuurlijk laten drogen onder de LED lamp en 30 seconden onder de UV lamp.

primer aanbrengen

 

 

 

 

 

Breng de gellak aan
Zodra de primer is gedroogd kunt u beginnen de gellak aan te brengen. Kom niet in de buurt van de nagelriemen of de huid. In het geval dat u dit doet, moet u de nagellak met een metalen bokkenpoot verwijderen voor dat het droogt. Plaats na een paar penseelstreken de vingers onder de UV lamp en wacht 120 seconden. Terwijl de nagels worden gedroogd, mag je de nagels niet aanraken.

breng de gellak aan

 

 

 

 

 

U kunt proberen de nagels met slechts één laag te lakken. Maar wij raden u aan ten minste twee dunne lagen te gebruiken en elke laag goed te laten drogen onder de LED 60 seconden of UV lamp 120 seconden.

drogen onder de led of uv lamp

 

 

 

 

 

Breng de toplaag aan
Eindelijk, wanneer het tijd is voor de bovenste laag, moet u een dunne laag aanbrengen. Wees zeer voorzichtig en zorg ervoor dat de penseelstreek niet langs de randen van de nagelriemen of de huid komt. Indien nodig kunt u het met de borstel of  metalen bokkenpoot afvegen. 

pink gellac shine top coat

 

 

 

 

 

Zo makkelijk is het in alleen een paar stappen heeft u mooie nagels net als bij de nail salon, gebruik onze Pink Shine voor een super glanzend effect op je nagels.

Geef een reactie