29 March 24

Hoe maak je de Daisy Nail Art?

Deze nail art look is de perfecte manier om een vleugje lente aan je dagelijkse look toe te voegen. Geïnspireerd door de elegantie van madeliefjes, met hun kenmerkende witte blaadjes en zonnige, gele hart, ontstond de daisy nail art. Dit ontwerp is eenvoudig te maken en veelzijdig genoeg om te passen bij elke outfit en gelegenheid.
Start met de normale nail prep routine en breng jouw favoriete base coat aan.
Pink Gellac

STAP 1 - SEMI-TRANSPARANTE KLEUR AANBRENGEN

Begin met het aanbrengen van twee laagjes 388 Rosewater Pink als de basislaag op je nagels. Hard elke laag 60 seconden uit onder de LED-lamp.

Pink Gellac

STAP 2 – MAAK DE BLAADJES

Neem vervolgens een beetje van 101 Soft White op je Fine Liner Brush om de blaadjes van je madeliefjes te creëren. Teken de lijnen uitwaaierend van buiten naar binnen

Pink Gellac

STAP 3 – DAISY NAIL ART AFMAKEN

Neem nu een beetje van 213 Juicy Yellow op je Dotting Tool en breng een kleine stip aan in het midden van de bloem. Laat dit weer 60 seconden uitharden onder de LED lamp.

Herhaal deze stap bij alle nagels.

Pink Gellac

STAP 4 – TOP COAT

Afsluitend laat je je nagels stralen met de Shine Top Coat en laat dit 60 seconden uitharden onder de LED lamp. Neem hierna de plaklaag af met een Nail Wipe met Cleaner. Deze stap zorgt niet alleen voor een schitterende glans, maar beschermt je Daisy Nail Art ook tegen chippen, waardoor je nog langer van je creatie kunt genieten.

And that’s it! Vergeet niet om je prachtige creaties met ons te delen op social media en blijf op de hoogte voor meer inspiratie, tips en trends.

Pink Gellac

SHOP THE LOOK

388_rosewater_pink_texture_image
388 Rosewater Pink
388 Rosewater Pink
€ 13,00
101_soft_white_texture_image
101 Soft White
101 Soft White
€ 13,00
213_juicy_yellow_texture_image
213 Juicy Yellow
213 Juicy Yellow
€ 13,00
Fine Liner
Fine Liner
€ 10,00
Dotting Tool
Dotting Tool
€ 10,00