winkelmandje
Morgen in huis, 30d 100% Geld-Terug-Garantie
  • 30 dagen 100% Geld-Terug-Garantie
  • v.a. €65 Gratis verzonden
  • Voor 23.45 besteld, morgen in huis
  • Bel 035 737 04 57

Pink Gellac Classy Lace Nail Art

Een classy look kan altijd en daarom ben ik zelf helemaal weg van deze look. Het liefst gewoon een fijne, rustige kleur, maar soms wil je gewoon net wat meer. Een nail art als dit is dan mijn absolute Go-To. Houd je ook van een classy look? Maar wil je ook wel eens de show stelen? Deze prachtige Nail Art gemaakt door Puck is dan zeker wat voor jou!

Voor deze nail art heb je niet veel nodig. In dit geval de 2 kleuren 195 Bronzed Nude en 120 Beautiful Black, een tandenstoker of dottingtool en een dun penseeltje. Uiteraard kun je er ook andere kleuren voor gebruiken.

  • Na het voorbereiden van de nagels, breng je net als anders de Base aan en laat deze uitharden onder de lamp. (LED 15 seconden/ UV 30 seconden). Breng vervolgens een dun laagje aan met het kleurtje Bronzed Nude. Als je de kleur goed hebt laten uitharden (LED 60 seconden / UV 120 seconden) lak je met Beautiful Black en een dun penseeltje een diagonale lijn aan de bovenkant van de nagel. Vul ook het bovenste stuk verder in en hard dit uit. De eerste kleur laag zit er op, nu gaat het echte werk beginnen!
  • Maak met een dun penseeltje een half rondje aan het lijntje van de Beautiful Black vast. Trek dit halve rondje door tot de zijkant van je nagel. Op je nagel heb je nu 1 heel boogje en 2 halve boogjes. Laat dit uitharden (LED 60 seconden / UV 120 seconden). Binnen het grootste boogje zet je 3 kleine streepjes die elk een andere kant op wijzen. In de 2 kleinere boogjes probeer je hetzelfde te doen, Lukt dit niet dan doe je er eentje, voor het leuke effect! Laat dit ook weer goed uitharden.

Dan nu aan de slag met de afwerking!

  • Met een tandenstoker of dottingtool zet je kleine stipjes. Gebruik de kleur Bronzed Nude om stipjes langs de zwarte lijn te zetten en gebruik Beautiful Black om stipjes langs de boogjes te zetten. Voor een speels effect kun je de stipjes langs de boogjes kleiner maken dan de stipjes langs de zwarte rand. Ook na deze stap is het belangrijk om goed uit te harden.
  • Het enige wat je nu nog moet doen is een laagje shine aan brengen en je prachtige classy nail art is klaar!

 

De Uncovered2 collectie is wat mij betreft de ultieme collectie voor deze nail art. Ben je ook helemaal weg van nude kleuren, neem dan snel een kijkje in onze webshop en shop jou perfecte nude kleur!

Liefs,

Romy - Team Pink Gellac

 

Geef een reactie