winkelmandje
 • 30 dagen 100% Geld-Terug-Garantie
 • v.a. €65 Gratis verzonden
 • Voor 23.45 besteld, morgen in huis
 • Avondbezorging
Bekend van TV Bekend van MTV Bekend van 24 Kitchen Bekend van TLC
Comodo Secured

American Nail Art met gel nagellak

America!
8 november is het een grote dag voor Amerika, want dan wordt de 45ste president gekozen! Deze presidentsverkiezing is misschien wel de meest spraakmakende in de historie, waarbij Hilary Clinton het opneemt tegen Donald Trump. Gelukkig hoeven wij in Nederland geen keuze te maken, maar omdat wij toch stiekem altijd een beetje geobsedeerd zijn door dit machtige land hebben we wel een passende American nail art gemaakt! Mocht je er al geweest zijn, dan begrijp je me vast, ben je er nog nooit geweest, dan staat America vast en zeker wel op je lijstje om ooit te bezoeken.

Pink Gellac, American nail art, nail art, gellak, gel nagellak

Het ziet er lastig uit, maar dit valt reuze mee! Goede attributen zijn een pré en natuurlijk de juiste Pink Gellac kleuren! Dit heb je nodig:

# Gel nagellak 101 Soft White
# Gel nagellak 172 Marvelous Blue
# Gel nagellak 108 Lady in Red
# Penselen om de gellak nauwkeuriger aan te brengen
# én natuurlijk je Pink Gellac Startersset waar alles in zit om je nagels goed voor te bereiden!

Het stappenplan van de American Nail Art

 • De eerste stap naar de American Nail Art is vrij simpel. Je begint met het stappenplan van het aanbrengen van gel nagellak. Bereid je nagels dus goed voor door de nagelriemen terug te duwen, ze goed op te ruwen, je nagels in model te vijlen en tot slot ze goed te ontvetten. Indien nodig kan je nu de primer op de top van de nagel aanbrengen. Als je de Pink Gellac Manicure goed hebt uitgevoerd breng je een dun laagje Base aan.
  Laat de Base 30 seconden uitharden onder de UV lamp. ( LED 15 seconden )
 • De volgende stap is pas echt het begin van de Nail Art.
  Breng de kleur 101 Soft White aan over de gehele nagel.
  Laat de gel nagellak 120 seconden uitharden onder de UV lamp. ( LED 60 seconden )
 • De volgende stap is iets lastiger. Breng met het eerste penseel de 172 Marvelous Blue aan. Het is belangrijk om dit in een soort rechthoek te doen. De kleur moet dekkend zijn, maar stel hij is iets streperiger geeft dit niks! Straks komen namelijk de “sterretjes” nog op de nagel en is de blauwe kleur minder opvallend!
  Laat de gel nagellak 120 seconden uitharden onder de UV lamp. ( LED 60 seconden )
 • Breng nu kleurnummer 108 Lady in Red aan. Ik heb hiervoor een smal penseeltje gebruikt. Zorg ervoor dat er een kleine ruimte overblijft tussen de verschillende strepen, zo voorkom je dat de kleuren in elkaar gaan over lopen.
  Laat de gel nagellak 120 seconden uitharden onder de UV lamp. ( LED 60 seconden )
 • Je maakt de American Nail Art helemaal compleet met de sterren. Maak hele kleine sterren zoals mijn voorbeeld. Vind je dit nou lastig? Maak dan gewoon kleine stipjes. Laat de gel nagellak 120 seconden uitharden onder de UV lamp. ( LED 60 seconden )
 • Je look is nu bijna af, breng als afwerking een laatste laagje Shine aan.
  Laat de Shine 120 seconden uitharden onder de UV lamp. ( LED 60 seconden )

Het enige wat je hoeft te doen is de Shine af te nemen met de Cleaner en je American Nail Art is nu helemaal klaar! Hebben jullie nog leuke ideeën voor een nail art? Laat het mij gerust weten in een reactie!

Liefs,

Lotte - Team Pink Gellac

Geef een reactie