winkelmandje
  • 30 dagen 100% Geld-Terug-Garantie
  • v.a. €65 Gratis verzonden
  • Voor 23.45 besteld, morgen in huis
  • Avondbezorging
Bekend van TV Bekend van MTV Bekend van 24 Kitchen Bekend van TLC
Comodo Secured

5 meest gemaakte fouten bij het aanbrengen van de gellak

Genieten van minimaal twee weken perfect gelakte nagels is natuurlijk een droom van elke vrouw! Steeds meer vrouwen gebruiken dan ook de gel nagellak van Pink Gellac. Op onze website is het mogelijk om de online cursus te volgen. De cursus code ontvang je bij de aanschaf van een Starter Set. Aangezien een nieuw product gebruiken natuurlijk altijd even wennen is hebben we de top 5 meest gemaakte fouten op een rijtje gezet met de oplossing erbij!

1: Te lang uitharden van de Base
Het is belangrijk om de gellak de juiste tijd uit te harden en dan vooral de Base! Kijk ook goed welke soort lamp en welke Base je gebruikt voor het uitharden. We hebben namelijk verschillende soorten Base, deze hebben allemaal een verschillende tijd waarmee je ze moet laten uitharden.

2: In contact komen met water
Kom minimaal één uur voordat je de gel nagellak aanbrengt en één uur nadat je de gel nagellak hebt aangebracht niet in contact met water. Wanneer je dit doet kan de lak zich niet goed hechten aan de nagel en valt deze er daardoor sneller af.

3: Randjes onder de nagel niet meenemen
Wanneer je de nagels een stuk korter wilt vijlen blijft er soms een randje losse nagel onder de nagel zitten. Vergeet dit randje niet te verwijderen met de bokkepoot voordat je de gellak aanbrengt! Anders kan het zijn dat de nagellak hierdoor gaat chippen.

4: Seal it!
Een andere veelvoorkomende fout is het niet goed sealen van de gel nagellak. Gel nagellak trekt namelijk terug wanneer de gel niet is uitgehard. Er ontstaat aan de top van de nagel een wit laagje zonder gellak. Breng de gellak dan ook altijd aan over de hele nagel. Vergeet dus de top niet mee te nemen om de nagel dicht te sealen!

5: Ontvetten, ontvetten, ontvetten
Onze nagels hebben van nature een vetter laagje. Wanneer je daar gel nagellak op aanbrengt blijft dit niet hechten en krimpt de lak op de nagel. Ontvet de nagels daarom altijd eerst met een Nail Wipe en voldoende Nagellak Cleaner.

Dit zijn de top 5 meest gemaakte fouten bij het aanbrengen van gel nagellak. Mocht je er toch nog niet helemaal uitkomen kun je natuurlijk altijd contact met onze klantenservice opnemen. We helpen je graag verder!

Geef een reactie